Dagboek van Els

Update

Zaterdagavond is de beste vriend van Jan overleden. Veel te jong, nog zo graag willen en dan zo oneerlijk... En eigenlijk staat de wereld dan even stil terwijl alles doordraait! Het is dan ronduit bizar om te ervaren dat een beetje tijd voor jezelf dan niet tot de mogelijkheden behoort. Want zondag een drukte van jewelste aan de poort. We zijn al nooit gecharmeerd van onaangekondigd bezoek, teveel onrust voor de honden. Te gevaarlijk voor de grote honden als ze net hun maaltijd achter de kiezen hebben... Maar zoals gebleken, we hebben het hier niet altijd voor het zeggen.

 

Dus op zondagmiddag besloten om Donna in te laden en met haar naar het bos te gaan. Beetje mijmeren voor ons, hoop lol voor Donna! Oftewel, drie vliegen in één klap!

 

Gisterochtend poes Joepie gevangen, dat is geen aaibaar exemplaar dus dat koste enige moeite maar het ging hem niet goed dus het moest. Sofie heeft hem in slaap gedaan, een aantal tanden en kiezen verwijderd en ook nog een grote ontsteking behandeld. Nu maar hopen en duimen dat het hem beter gaat want dat kleine beetje vertrouwen wat hij in ons had is nu wel geschonden! Gisteravond mocht ik nog aan het werk, maar ook dat is geen uitzondering.

 

Met vier keer voeren op een dag, vroeg in de ochtend hier in huis 10 stuks voorzien inclusief medicatie. Kleine Edje zijn verblijf goed ontsmetten. Om tussen de middag opnieuw medicijnen uit te delen en Edje, Gerard en Philip (opnieuw) van eten te voorzien. Rond de klok van 18.00 uur voer ik 12 honden hier in huis, weer medicatie en dat laatste herhalen we dan voor het slapen gaan nogmaals. De meeste een snackje, Ed en de grote jongens nog een maaltijd! Tussendoor moet Edje nog een keertje in bad, de ogen van Gerard meermaals gespoeld en gedruppeld én dan nog allerhande tussendoor komende 'zaken'. Dan blijft er eigenlijk verschrikkelijk weinig tijd over voor andere dingen en gisteren deed ik even boodschappen waarbij ik me dan domweg moet haasten om niet achter op schema te geraken.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 29.07.2020 08:18

Wat ontzettend tragisch dat de vriend van Jan is overleden. Heel veel sterkte
gewenst de komende tijd.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

13.01 | 17:49

Nou, dat gaat lekker dan. Maar hopen dat je alle ellende voor een heel jaar in januari af kan werken. Maar dat zal wel niet!

...
11.01 | 17:42

Wat een naar bericht. Ze was zo heel erg op haar plek bij jullie leek mij.
Maar wat je zegt, jullie hebben haar nog heerlijk in de watjes mogen leggen.
Sterkte

...
11.01 | 16:27

Wat een mooi gebaar, petje af voor jullie besluit !
Sterkte

...
11.01 | 12:25

Dit kan alleen Els, hoe 'gek' Bertus ook mocht zijn.. Voor zijn herder was hij een held en voor de mening van een dier heeft Els respect!

...
Je vindt deze pagina leuk