Dagboek van Els

Update

Door de afwezigheid van Jan had ik gisteren meer dan de handjes vol maar tevens een dag uitsluitend met aandacht voor en interactie met de dieren waar we het allemaal voor doen. Al onze honden gaan meerdere keren naar buiten, dus ook naar binnen! Hoop geregel, hoop geknuffel en heel veel wederzijdse liefde. Op het laatste moment van de dag waren Gerard en Philip binnen in huis in hun kanaaltjes. Tenminste, dat was de bedoeling. Philip had zichzelf bevrijd en toen ik de deur opendeed stond ik oog in oog met een breed lachende hondenkind. Hij had wat materialen weten te verzamelen vanuit kantoor, badkamer, rommelmarkt, bijkeuken en vanaf de aanrecht. Geweldig hoe je van pakweg 20 dingen honderden 'speeltjes' kunt maken! Lol voor 10, in een mum van tijd opgeruimd, klaar en vergeten...

 

Jan was halverwege de avond thuis. Samen met Philip eten gekookt. Want wat er ook de ontdekken valt, er gaat niets boven samen met je mens eten klaar te maken en alle daarbij behorende aandacht, aldus Philip. Na een lange dag en avond was het eindelijk bedtijd en toen brak het onweer los. Claudet is daar doodsbang van, verkoos mijn gezicht als beste slaapplaats en haar gehijg zorgde daarbij voor oververhitting. Dus bed maar weer uit... Na het onweer, bed weer in. Onweer keerde terug en herhaling van het voorgaande. 

 

Dus na een korte nacht vandaag in huis aan de poets. Druk met een poging om een gat in de bank te verhullen. De was gedaan. Hondje Rare gewassen, zo ook herder Bertha. De dieren in de Kattine  nogmaals ontvlooid. Een nieuwe Kattenwoudbewoner onthaald en die heeft met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid al een gouden toekomst gescoord. Vanavond doodmoe een uurtje op de bank in slaap gevallen om nu voor de laatste uitlaat en voerronde paraat te staan. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.08 | 12:34

Mail even uw telefoonnummer naar elsadams@xs4all.nl dan neem ik (Els) later even contact met u op.

...
06.08 | 10:59

Geachte
Kooiker Jessy heeft mijn interesse gewekt. Waar, bij wie moet ik zijn om samen te onderzoeken of ze misschien bij mij past ?
Vriendelijke groet,
Marlie

...
06.08 | 07:29

Xs4all? Goede keus! Ik had een zelfde soort probleem en ben ook overgestapt naar xs4all.

...
04.08 | 07:25

En dan mag je nog blij zijn dat ze gevonden worden!

...
Je vindt deze pagina leuk