Dagboek van Els

Update

Dus na een lange en drukke maandag verzorgde een monteur een aansluiting waardoor we weer waren voorzien van telefoon. Toen bleek dus dinsdag dat de mail niet meer verzond. Ik dacht in eerste instantie niet dat het daarmee te maken had maar navraag leerde dat het wel zo was. De computer bleek ook nog trager dan anders en om in huis wifi te ontvangen moesten we ook nog drie versterkers aanschaffen wat bij elkaar bijna 500 euro extra zou kosten. Omdat we niet zonder mail kunnen ben ik gaan bellen en de dame aan de telefoon ging haar best doen om eind volgende week iemand te hebben die er wel eens naar zou komen kijken. Zelf dacht ik meer aan dezelfde dag! Een dierenopvang eerst drie weken zonder huistelefoon zetten, nu de mogelijkheid tot mailen ontnemen en dat ook nog een paar weken laten duren. Ik vertelde haar dat ik ieder dier wat hierdoor het leven zou laten op hun conto zou bijschrijven. Toen ik haar vroeg om een superieur te raadplegen wist ze niet wat dat was... Uiteindelijk heeft de dame aan de servicelijn van Caiway de verbinding domweg verbroken en toen was ik zó boos! De put aan de weg is gedurende vele maanden minstens 40 keer open geweest. Vonden die dieren hier ook al een ramp! Vervolgens kregen we monteurs, gravers die we amper konden verstaan omdat ze onze taal niet helemaal machtig waren. Van Corona hadden ze blijkbaar ook nog nooit gehoord want ze stonden gemakkelijk met drie of vier man voor de smalle meterkast te dringen en wat de één aansloot kwam een ander de volgende dag weer ongedaan maken. Contact valt er amper te krijgen met het bedrijf zelf, in ieder geval wel pas na een stijf half uurtje in de wacht hangen om dan afgescheept te worden met iemand die van toeten noch blazen weet. Om een heel lang verhaal kort te maken... Ik heb heel lang met xs4all aan de telefoon gehangen, alles terug gedraaid en ze bekijken het maar. De aardige mensen van xs4all vroegen nog of er geen contract was getekend. Als ze mij daaraan willen houden treffen we elkaar wel voor de rechter want als hun niet doen wat ze moeten doen, hoef ik het ook niet! En dan lijkt het me een mooie gelegenheid om de krachten te verenigen want dan neem ik de hele buurt, met dezelfde problemen, mee!

 

Het ging Edje opeens niet goed gistermiddag. Ik vreesde even voor zijn leven maar dat is nu echt een hondje waar je nergens mee naartoe hoeft te gaan. Je treft een dierenarts die het niet weet of de volgende die adviseerd om er een einde aan te maken. Sofie zit weer midden in de Corona zone, provincie Antwerpen. Dus dat was ook geen optie. Gelukkig is de kleine na een uurtje bankknuffelen weer bij zijn positieve gekomen en stond hij even later weer kwispelend op zijn eten te wachten.

 

Vandaag hebben we de kittens samengevoegd. Een nieuwe vrijwilligster rondgeleid die over twee weken zodra de kinderen naar school gaan haar intrede zal maken. Adele kwam kleding brengen. Ik heb bergen vol was gevouwen, heel veel telefoontjes gepleegd, een container besteld, medicijnen voor de dieren geregeld en ga zo maar door. Moeder en kittens ontwormd en nu snel de dieren voeren, ik ben al laat!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

José van Oers | Antwoord 06.08.2020 07.29

Xs4all? Goede keus! Ik had een zelfde soort probleem en ben ook overgestapt naar xs4all.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.10 | 06:58

Dat zijn toch ook de gouden randjes aan je dag?

...
26.10 | 16:22

ja, ja ik heb ook een steentje bijgedragen en ik hoop dat meerdere mensen dat ook doen.

...
26.10 | 15:37

Goed idee, ik heb wat extra's overgeboekt. Hopelijk volgen er meer.

...
26.10 | 07:07

En gelijk al een bank en een vriendje gevonden. Met zijn gatje in de boter gevallen lijkt me.

...
Je vindt deze pagina leuk