Dagboek van Els

Fantastische 1e dag klusweekend...

Natuurlijk was het warm maar de drankjes waren koud, de soepen (paddenstoelenboullion en spinaziesoep met verse tuinkruiden) van Yo waren overheerlijk en allerlei verschillende broden gebakken door Hans zijn onweerstaanbaar lekker! Een ieder liep op deze brandstof dan ook als de brandweer en een aantal klussers behoren daar dan ook toe. Geen ferme knapen maar wel hele stoere dames. We hebben met 12 man/vrouw een berg werk verzet en morgen gaan we door... Dan zijn ze niet weer allemaal present maar hebben we wellicht ook weer wat 'vers' bloed. Onze dieren hebben zich allemaal voorbeeldig gedragen, zelfs Mousse heeft geen ongeoorloofd hapje/beetje genomen uit al het rondlopende vlees. Kortom: een TOPDAG! Voor nu alvast bedankt allemaal en morgen er nogmaals tegenaan. 

 

 

Davy bracht na het zware kluswerk ook nog even de Hollandse herder naar haar nieuwe adres. Adoptanten hebben speciaal voor haar komst de vakantie vroegtijdig afgebroken zodat zij niet langer in het pension hoefde te verblijven. Eigenlijk kunnen we geen mooiere afsluiting van deze dag bedenken. Nu zijn de dieren gevoerd, hun bedjes verschoond en wij hebben genoten van een lauwe douche die het zweet heeft doen verdwijnen... Tot morgen! 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 09.08.2020 08:07

Pfff, ik krijg het al warm als ik het lees. Wat goed dat iedereen toch doorzet. Wij doen niet veel meer dan met z'n 3en voor de ventilatoren hangen. Petje af!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.01 | 13:30

Wat een super gebaar van de Diergigant!

...
22.01 | 13:25

Maar waarom moet Aïda nou weer terug? Dat was toch dat hondje wat zoek was tijden een bruiloft?

...
22.01 | 10:17

Ik ben heel benieuwd naar het verhaal achter teckel Jolien. Het lijkt zo'n schatje.
En Els, veel sterkte/beterschap met je rug !

...
20.01 | 11:03

Ik wel Rentia, hier staat in keurig bedekte termen dat de overtollige dieren ook gedood zouden kunnen worden. Dat ze met afstaan van 'waren' ook risico lopen

...
Je vindt deze pagina leuk