Dagboek van Els

Bo overleden...

Slaap wel lieve, bijzondere, kleine maar toch ook weer grote Bo. Na jaren van zware verwaarlozing waarin je amper jouw bench mocht verlaten, kwam je in een asiel terecht. Een onherstelbaar beschadigd oog moest worden verwijderd en ondanks jouw vrolijke, olijke karakter kwam er niemand voor jou. De hulp van Dier en Project werd ingeroepen en die wisten wel een plekje voor je. En wat voor plekje, rechtstreeks in harten en huis van ‘onze’ Cees en Yo. Jouw oude ‘celmaatje’ Bessie (van oud besje) mocht ook mee verhuizen. Bo, sinds de dag dat jij in het leven van Cees en Yo bent gekomen draaide de wereld in huize Smits/Koops grotendeels om de grappen en grollen die jij uit wist te halen.

 

Meid, wat was je een dankbaar én vrolijk diertje. Slechts één oog maar wel met leeuwenmoed, een groot hart en een immens gevoel voor humor. De grootste stokken, de rotste vis die je vinden kon, alles was voor Bootje! Des te viezer je werd, hoe groter het plezier wat je had! Wat heb jij ongelooflijk genoten. Een aantal jaren geleden overleefde je maar nipt een gezondheidscrisis maar met een beetje medicatie kon je weer prima vooruit. Gisteren leek je wat aangeslagen door de warmte en in de avond ging het je weer beter. In de middag van 13 augustus ging jouw gezondheid hollend achteruit, je werd opgenomen binnen de kliniek en laat in de avond werden jouw allesjes gebeld. Met piepende banden naar de kliniek en in hun armen heb je het tijdelijke voor het eeuwige verruild.

 

Bij mij overheerst de dankbaarheid voor zoveel moois voor dit eerder en elders ‘vergeten’ hondje waar iedereen aan voorbij liep. De vakanties in Frankrijk, de keuzemenu’s die je voorgeschoteld kreeg en de allesoverheersende liefde die je mocht ontvangen. Het goede leven wat je mocht beleven. Voor Cees en Yo is het snoeihard om nu door te moeten zonder jou maar wat hebben jullie elkaar wederkerig veel gegeven. Dikke knuffels lieverds en bedankt voor alles!

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

rentia | Antwoord 14.08.2020 09.18

Heel veel dank voor de mooie tijd die jullie Bo nog gegeven hebben. Heel veel sterkte met dit zware verlies

Judith | Antwoord 14.08.2020 07.34

Wat een verdriet weer maar wat heeft ze het nog mooi gehad bij jullie.
Heel veel sterkte gewenst.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.10 | 06:58

Dat zijn toch ook de gouden randjes aan je dag?

...
26.10 | 16:22

ja, ja ik heb ook een steentje bijgedragen en ik hoop dat meerdere mensen dat ook doen.

...
26.10 | 15:37

Goed idee, ik heb wat extra's overgeboekt. Hopelijk volgen er meer.

...
26.10 | 07:07

En gelijk al een bank en een vriendje gevonden. Met zijn gatje in de boter gevallen lijkt me.

...
Je vindt deze pagina leuk