Dagboek van Els

Update

Vandaag was het hier een drukke dag waarin ik zo'n beetje rond rende als kip zonder kop. Er werd aan de buitenren van het Marga-huis geknutseld, de prachtige Zaanse huisjes naar het idee en van de hand van Johan (Jowietsji) werden geplaatst nadat een aantal vrijwilligers ook een grote bijdrage hadden geleverd aan de afwerking. 

 

Bab deed de boekhouding en soms blijkt dat iets van voer bijvoorbeeld bij Zooplus is besteld maar de betaling werd afgeschreven door iets als Bibita en dan heb je dus een zoekplaatje. 

 

Ik heb vandaag geen mail gezien, dat komt morgen wel weer. Wel veel geregeld voor de zwerfkatten, afspraken gemaakt en vanavond besloten dat we vanwege het slechte weer en de weinige beschutting morgen alvast beginnen om te proberen de 2 kleinste kittens te vangen. 

 

Maaike heeft een huisbezoek ingepland bij de meneer die belangstelling heeft in Bas. Er belde een mevrouw die haar kat niet meer kan (lees, wil) houden. Het dier blijkt 18 jaar oud te zijn! Dat zijn van die momenten dat ik afbreek bij mijn enkels. Laat die kat maar komen! Enfin, morgen meer. Nu alle hondjes aan de knakworst en dan naar bed! 

 

Vandaag vernomen dat de zus van onze moeder, mijn tante dus, is overleden aan de gevolgen van een Covip 19 besmetting. Wat een triest einde aan een lang en gelukkig leven... 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.11 | 13:42

Beste Els, ik begrijp dat de honden niet te koop zijn maar altijd door jullie opeisbaar. Waarom is dat?

...
26.11 | 06:49

Hoe is het met Philip zijn beentje?

...
25.11 | 17:33

Wat mooi dat ze nog zo'n fijne en liefdevolle tijd heeft gehad.
Heel veel sterkte hoor.

...
19.11 | 17:19

Maar hopen dat het diertje in ieder geval snel in veiligheid is en dat iedereen nog eens flink gaat bieden op de veilingspulletjes.

...
Je vindt deze pagina leuk