Dagboek van Els

Update

Vandaag 29 oktober, was de geboortedag van Kris. Al voor de elfde keer niet meer jarig en op dit soort dagen houdt dat je toch meer bezig dan je lief is. Dat laatste vooral omdat ik op zo'n moment weinig tot geen begrip heb voor de niet belangrijke, alledaagse dingen/probleempjes die zich zonder mijn tussenkomst ook als vanzelfsprekend op zouden lossen. En juist vandaag had ik voor 12.00 uur in de middag ook 12 van die vragen op mijn bordje... Dan word ik een beetje kregelig! 

Maaike deed vandaag een huisbezoek bij de meneer die veel interesse heeft voor Ridgeback Bas. Davy, zijn pleeg slaapt er een nachtje over hoe we hier hier nu verder mee gaan en bericht mij morgen over het plan van aanpak. Het moet (zeker) voor Bas allemaal gladjes verlopen en de kans van slagen moet uiteraard zo hoog mogelijk zijn. Er werd weer voer bezorgd. Helemaal top! Vanmiddag en vanavond gewerkt voor mijn buitenshuisbaas met veel tussenpauzes vanwege slechte aanlevering van de te corrigeren artikelen. Dat is domweg vervelend werken... Ach weet u, misschien was het ook wel gewoon niet mijn dag. Morgen beter!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.11 | 13:42

Beste Els, ik begrijp dat de honden niet te koop zijn maar altijd door jullie opeisbaar. Waarom is dat?

...
26.11 | 06:49

Hoe is het met Philip zijn beentje?

...
25.11 | 17:33

Wat mooi dat ze nog zo'n fijne en liefdevolle tijd heeft gehad.
Heel veel sterkte hoor.

...
19.11 | 17:19

Maar hopen dat het diertje in ieder geval snel in veiligheid is en dat iedereen nog eens flink gaat bieden op de veilingspulletjes.

...
Je vindt deze pagina leuk