Dagboek van Els

Hondje overleden man...

Nader bericht: Inmiddels is er anders beslist voor het hondje.

Er gebeurt hier zoveel dat ik het niet bij kan houden om u te updaten. Maar één dezer dagen, een inhaalslag! Tussen alle drukte door werd ik vanochtend gebeld door de verzorgenden van een stervende man. Het kon hem allemaal niet zoveel schelen zolang zijn hondje maar goed terecht kwam. En toen hadden ze ons gevonden... Niemand weet meer, er is niets te vinden over leeftijd, paspoort, geen chip of meer van dat al. Dus ze konden er ook nergens mee naartoe. Er zijn geen nabestaanden en geen middelen. Dus ook geen afstandsgeld, noch geld om het hondje te laten voorzien in alle nodige behoefte alvorens hij elders kan worden opgenomen. Ik vermoed dat het een oudje is. Mijn hart begint spontaan te bloeden bij een oud hondje wat ontredderd achterblijft na overlijden van zijn mens. Vergeet niet, die raakt alles kwijt. Wij trouwens ook op deze manier want dit hondje gaat ons weer heel wat kosten maar ik hoop op hulp van meelevende dierenvrienden. De man is inmiddels al overleden en de verzorgenden plannen de komst van het hondje maar hier. Zucht! Nou ja, we zien het wel. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 19.11.2020 17:19

Maar hopen dat het diertje in ieder geval snel in veiligheid is en dat iedereen nog eens flink gaat bieden op de veilingspulletjes.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

20.04 | 16:35

dat is het probleem met feacesbook

...
10.04 | 08:46

Allemaal erg genoeg natuurlijk maar wat ontzettend mooi dat je de rekening nog hebt en dat van Gils lid van de klachtencommissie is.Beetje wraakgevoel mag best

...
05.04 | 17:44

Knapt Gerard al een beetje op? In ieder geval wordt hij wel gekoesterd.

...
04.04 | 20:30

Veel sterkte! Hopelijk komt er snel een positieve verandering. 😘

...
Je vindt deze pagina leuk