Dagboek van Els

Update

Zo gisteren de telefoon eens aan de lader laten liggen en ik aan de nieuwsbrief. Dat brengt ook weer een jaar lang lief en leed naar boven. En beiden beleefde we in overvloed het afgelopen jaar. In de middag had ik hulp van Gerard. In de uurtes dat Philip met Donna speelt mag hij mij 'helpen'. Als Gerard dan naar buiten gaat met zijn gezelschap mag Philip naar binnen maar dan is het wel gedaan met werken achter de computer. Die vindt dat helemaal niets gedaan. samen knutselen past hem beter! Of koken, samen koken vindt hij geweldig en hij gedraagt zich dan ook fenomenaal goed!

 

Gisteren wandelde Davy en herder Zoë samen met een mevrouw die interesse had om haar te adopteren. Ze was echter al in het bezit van de hond van haar moeder en de klik tussen die twee was helaas niet optimaal. Bij enige twijfel niet aan beginnen en zodoende is die adoptie van de baan.

 

Aanstaande dinsdag gaat Border Collie pup Pim naar Antwerpen voor een bezoekje aan de hartspecialist. Zeer benieuwd over zijn mening van het hartruisje dat Pim heeft. Ook op dinsdag haal ik een Beagledame op die de fokkerij mag verlaten. Inderdaad: het lijkt wel Beagle-time. Gelukkig zijn het leuke en lieve honden waar op den duur wel weer een ultiem thuis voor gevonden zal worden. In ieder geval weer een diertje wat op weg mag naar een gouden mandje na dragen, baren en zogen!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 13:30

Wat een super gebaar van de Diergigant!

...
22.01 | 13:25

Maar waarom moet Aïda nou weer terug? Dat was toch dat hondje wat zoek was tijden een bruiloft?

...
22.01 | 10:17

Ik ben heel benieuwd naar het verhaal achter teckel Jolien. Het lijkt zo'n schatje.
En Els, veel sterkte/beterschap met je rug !

...
20.01 | 11:03

Ik wel Rentia, hier staat in keurig bedekte termen dat de overtollige dieren ook gedood zouden kunnen worden. Dat ze met afstaan van 'waren' ook risico lopen

...
Je vindt deze pagina leuk