Dagboek van Els

Update

Nou, Border Collie pup Pim heeft een klein gaatje in het hart. Niets aan doen. Zeker niet laten opereren want daarmee riskeren we zijn leven zonder kans op succes, zo waarschuwde de cardioloog. Wel controle houden of het gaatje niet mee zal groeien maar dat zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet gebeuren. Maar 'meten is weten', ook in dit geval.

 

Jan mocht een auto vol voer ophalen bij Jumper Bergen op Zoom, wederom héél erg blij mee! Gisteren is Linde dus bij ons gekomen en dat is een hele vrolijke blije meid. Ze loopt al beetje aan de riem en als wij goed opletten is ze zindelijk. Grote stappen voorwaarts in haar leven als huishondje.

 

Vandaag is Jan de twee labrador-dames op gaan halen want de auto starten met behulp van een schroevendraaier is niet mijn ding. Dus waren vandaag de rollen eens omgedraaid. Ik deed de kattenbakken en de hondenpoep en Jan was op tournee om dieren op te halen. Ik vond het wel wat maar ik geloof niet dat Jan 'in is' voor een blijvende ruil in de toekomst!

 

Twee labrador-dames, zo verschillend als wat. We hebben een hele donkere bruine die de rug wat kapot heeft, maar dat terzijde, die heb ik Vrolijk genoemd. Dan is er nog een kleine wat lichtere bruine, een wat banger exemplaar. De door haar gebaarde pupjes zijn allen overleden, daarom mocht ze de fokkerij verlaten. Vanaf vandaag heeft ook zij een naam en die luidt Lieve!

 

Jan heeft in de middag nog een aanhanger met kleding op mogen halen bij Jeanne. En zo komen wij de dagen, avonden en nachten wel door... Er is werk aan de winkel met drie nieuwkomers in ons midden!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 13:30

Wat een super gebaar van de Diergigant!

...
22.01 | 13:25

Maar waarom moet Aïda nou weer terug? Dat was toch dat hondje wat zoek was tijden een bruiloft?

...
22.01 | 10:17

Ik ben heel benieuwd naar het verhaal achter teckel Jolien. Het lijkt zo'n schatje.
En Els, veel sterkte/beterschap met je rug !

...
20.01 | 11:03

Ik wel Rentia, hier staat in keurig bedekte termen dat de overtollige dieren ook gedood zouden kunnen worden. Dat ze met afstaan van 'waren' ook risico lopen

...
Je vindt deze pagina leuk