Dagboek van Els

Update

We hadden gisteren een hele lange, nare dag met als klap op de door ons zo vervloekte vuurpijl, de dood van herderin Bertha. Het ging haar niet goed, hopen tegen beter weten in, is ze vannacht om 00.45 uur in onze armen overleden. Bertha was een hele bijzondere herderin, een heel wijs, liefdevol en dankbaar dier. We zijn blij dat we haar een poosje in de watten mochten leggen maar we hadden haar graag heel veel langer gegund. Slaap wel lieve Bertha, voor altijd in ons hart. Bertha zal worden gecremeerd omdat ze gevoelsmatig dan dichter bij haar held 'gekke Bertus' zal zijn. Gekke Bertus leefde onder omstandigheden die mens en dier onwaardig waren, daardoor zijn Bertus en Bertha zorg tekort gekomen in dit leven. Maar we menen zeker te weten dat 'gekke Bertus' en onze Bertha een onverbrekelijke band hebben die wij na dit aardse leven niet willen belemmeren door haar lichaam hier te behouden. Run free Bertha, daar over de regenboogbrug...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 11.01.2021 17:42

Wat een naar bericht. Ze was zo heel erg op haar plek bij jullie leek mij.
Maar wat je zegt, jullie hebben haar nog heerlijk in de watjes mogen leggen.
Sterkte

Jannie Reedijk-Slooter | Antwoord 11.01.2021 16:27

Wat een mooi gebaar, petje af voor jullie besluit !
Sterkte

Rozemarijn | Antwoord 11.01.2021 12:25

Dit kan alleen Els, hoe 'gek' Bertus ook mocht zijn.. Voor zijn herder was hij een held en voor de mening van een dier heeft Els respect!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

22.02 | 08:28

Daar kan je toch niet boos op worden! Wat een lieverd!

...
20.02 | 10:18

Geweldig!

...
20.02 | 00:00

Wat gaan mensen toch raar met dieren om. Na bewezen diensten de fokkerij in. Als dank 😢

...
19.02 | 17:56

Hebben die mensen nou echt niks belangrijkers om zich druk te maken dan over de naam van een hond? Maak je liever boos om hoe het dier zo geworden is. Knurften.

...
Je vindt deze pagina leuk