Dagboek van Els

Poeh zeg...

Wat een week om het jaar zo'n beetje mee te beginnen.. Dinsdag de brandweer en de verwarming in de poezenhuisjes voorlopig naar de bliksem. Met de nodige stress en ellende voor haar, poes Daisy gesteriliseerd. De pup die geen knieschijf bleek te hebben, zijn pleeg die vraagt zich of er al zicht is op adoptie. Poes Minka die absoluut niet goed gaat. Het overlijden van Bertha, de dood van Babs. Het steriliseren van Lieve en Zoë die beiden extra aangedaan bleken te zijn. Het stelpen van de heftige bloedingen bij Lieve, het verdriet om haar lijden... En daarnaast nog alle andere 'zaken' die aandacht opeisen. Els kun jij even dit, en even dat? En toen het bloeden van Lieve vanmorgen even ietsjes minder werd, ik even een bakkie koffie dronk, ging de telefoon. Beagle AÏda komt terug.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 13.01.2021 17:49

Nou, dat gaat lekker dan. Maar hopen dat je alle ellende voor een heel jaar in januari af kan werken. Maar dat zal wel niet!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 13:30

Wat een super gebaar van de Diergigant!

...
22.01 | 13:25

Maar waarom moet Aïda nou weer terug? Dat was toch dat hondje wat zoek was tijden een bruiloft?

...
22.01 | 10:17

Ik ben heel benieuwd naar het verhaal achter teckel Jolien. Het lijkt zo'n schatje.
En Els, veel sterkte/beterschap met je rug !

...
20.01 | 11:03

Ik wel Rentia, hier staat in keurig bedekte termen dat de overtollige dieren ook gedood zouden kunnen worden. Dat ze met afstaan van 'waren' ook risico lopen

...
Je vindt deze pagina leuk