Dagboek van Els

Update

De dag van vandaag begon redelijk. De pijn in rug en been was doenlijk. Voeren en de hondjes binnen om je vervolgens drie slagen in de rondte te schrikken.. Mariëlle komt niet naar binnen. Met een hartslag ver boven het gemiddelde om het hoekje kijken om haar te zien liggen spartelen in een epileptische aanval. Potverdorie! (Maar dan net in iets andere bewoordingen) Wat een teleurstelling! We waren er eigenlijk stiekem vast van overtuigd dat ze dit achter zich kon laten, dat er een hormonale reden aan ten grondslag lag die na sterilisatie in de eerste week september was bedwongen. Ze herstelde wel vrij snel, is nu moe eigenlijk volkomen uitgeput en we houden haar dicht bij ons ter controle. Hopen op een eenmalige korte terugval...

 

Nu aan de slag voor een hele grote asielhond waarvoor ik heel misschien wel iemand weet waardoor hij in een vergelijkbare situatie die hij was gewend, terecht zou komen.

 

Verder zijn onze dieren enorme bofkonten. Gisteren werd er al speciaalvoer geleverd, maandelijks cadeautje van twee grote lieverds. Vandaag kwam er een grote vrachtwagen voorrijden van de Diergigant. We hebben van een anonieme gulle gever 950 kilo kwaliteitsbrokken voor honden gekregen. En van de Diergigant zelf bijna 2000 blikken kattenvoer! Echt overweldigend!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marjolein | Antwoord 24.01.2021 13:30

Wat een super gebaar van de Diergigant!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

02.03 | 15:49

Wat een knap stel zo samen. Ze hebben het goed getroffen zo te zien.

...
01.03 | 08:55

Schitterend. Maar de foto zelf vind ik ook een prijs waard.

...
27.02 | 08:30

Dat ben ik dan ook 600% met hem eens.
Wat een snoepie van een hond!

...
22.02 | 08:28

Daar kan je toch niet boos op worden! Wat een lieverd!

...
Je vindt deze pagina leuk