Dagboek van Els

Mieke overleden

Mieke kwam op latere leeftijd kansloos in een asiel terecht. Ze had een naar verleden achter de kiezen en verdiende nog een mooie toekomst. Ze kwam hier in de opvang. Ze bleek een schat van een hond te zijn. Er volgde een plaatsing, Mieke liep na een paar dagen kreupel en een orthopeed stelde een nare diagnose. Hij wilde haar achterpoot hoog amputeren. Ik geloofde de fatale diagnose niet en wilde voor het door Sofie voorgestelde alternatief gaan, haar gedurende lange tijd op antibiotica en pijnstilling zetten. Haar adoptanten haakte af, Mieke kwam terug in de opvang en Jolanda wilde het wel met haar proberen. In eerste instantie leek het echter niet zo te klikken tussen Dali en Mieke maar uiteindelijk lukte de match en werd er vriendschap gesloten. Zodoende kreeg Mieke eindelijk wat ze zo verdiende: een meer dan geweldige oude dag! Ze heeft met volle teugen genoten, een hoge leeftijd bereikt maar gisteren bleek de koek volledig op en moest ze vertrekken. Het verdriet is groot, de leegte die ze achterlaat immens maar bij ons overheerst de dankbaarheid dat ze welkom en geliefd was, nog zo'n mooie tijd mocht beleven. Dankjewel daarvoor! Lieve bijzondere Mieke, slaap wel! Het is goed te weten dat je nog zoveel liefde, warmte en geborgenheid hebt gekend!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 06.03.2021 17:22

Ik kan me Mieke nog wel herinneren maar dat is al heel lang geleden.
Heerlijk dat ze het nog zo mooi heeft gehad. Heel veel sterkte.

Bab | Antwoord 06.03.2021 12:51

Wat na het verdriet overblijft, is de liefde en dankbaarheid stralend uit de ogen van zo'n eerder onbegrepe ziel als herinnering.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.04 | 08:46

Allemaal erg genoeg natuurlijk maar wat ontzettend mooi dat je de rekening nog hebt en dat van Gils lid van de klachtencommissie is.Beetje wraakgevoel mag best

...
05.04 | 17:44

Knapt Gerard al een beetje op? In ieder geval wordt hij wel gekoesterd.

...
04.04 | 20:30

Veel sterkte! Hopelijk komt er snel een positieve verandering. 😘

...
04.04 | 13:23

Zakje met ijsblokjes voor Gerard? Tuurlijk denk ik aan jullie.
De allermooiste D&P kaars brandt al de hele ochtend.

...
Je vindt deze pagina leuk