Dagboek van Els

Update

Na een volstrekt slapeloze nacht waarin de mengeling van verdriet, onmacht, schuldgevoelens en woede werden overschaduwd door de zorgen voor Claudetje. Ze had diarree en haar gedrag was duidelijk anders dan anders. Vanochtend heel lief bezoek wat veel voor de dieren heeft betekend in het vorig crisisjaar. Claudetje lag in de slaapkamer en weigerde iedere vorm van water, eten of beweging. En dan vind ik het wel moeilijk dat ondanks alles de wereld door draait. Jan is een lek dak aan het vervangen en werd daarbij de hele lange dag geholpen door Cor en Marjolein. Echt zo ontzettend hard werkende vrijwilligers! Zo blij mee! 

 

Na de middag heb ik Claudetje op haar dekbedje op de bank gelegd. Ik dacht echt dat haar laatste uren waren aangebroken. Ze leek niet te lijden maar de koek leek op. Sofie was vandaag niet aanwezig vanwege de nationale feestdag. Bij voorkeur geen andere dierenarts bij Claudetje maar als het niet anders had gekund hadden we dat natuurlijk wel gedaan. Maar er heerste rust en ik hield haar dicht bij mij. Rond de klok van vijf wilde ze drinken, heeft ze geplast en lijkt er weer zin in te hebben. Oké bijzonder hondendametje, als jij de moed kunt hervinden, dan ik ook! 

 

Het is tenslotte not my first rodeo... 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.09 | 00:51

Stuur een mailtje naar elsadams@xs4all.nl en vermeld daarin uw tel nr. Dan neem ik contact met u op.

...
23.09 | 17:08

Beste Elsa, vriendin van Annemarie die met Nova heeft gewandeld heeft mij verteld over Nova het lukt niet om hier in dit stukje alles te vertellen,

...
22.09 | 22:46

Met veel verdriet is Joy bij ons opgehaald.
We gaan je missen en hopen dat je een goed verblijf zal krijgen.
Helaas ging het bij ons niet ivm de kinders.

...
22.09 | 08:54

Een dag te laat, maar alsnog gefeliciteerd met jullie tienjarig jubileum.

...
Je vindt deze pagina leuk