Dagboek van Els

Update

Op een haar na is Claudetje drie weken ziek. En ik schaam mezelf een beetje dat ik door mijn drukke leven niet voldoende kwaliteitstijd met haar kon doorbrengen al heb ik dat wel zoveel als maar mogelijk geprobeerd. 

 

We hadden onder andere de voorbereidingen klusweekend, het klusweekend, maandag hondje geplaatst, dinsdag hondje doodgereden. Woensdag bezoek van mensen  die in het verleden al heel veel voor de dieren betekende. Donderdagavond nog even op en neer naar de dierenarts. Vrijdag een journaliste van een groot dagblad. Blij mee maar spannend. Gisteren visagiste en fotosessie. Ook geweldig maar ook spannend. Daarnaast gaat al het andere ook gewoon door, evenals de slapeloze nachten die ik samen met Claudetje doorbreng. Al ruim twee weken dagelijks vanaf 6.00 uur in de ochtend aan de gang om alles op tijd klaar te krijgen...

 

Vanmiddag Jan naar zijn moeder en ik dichtbij mijn doodzieke hondenvriendinnetje. Het hoorde een beetje zo. We zouden samen ook dat laatste eindje lopen maar toen het voor haar zwaar begon te worden besloot ik Sofie te contacteren. Ik was onwetend van haar afwezigheid dit weekend. Nu probeer ik haar zo comfortabel mogelijk te houden en zal ik over haar waken, haar geen minuut alleen laten zoals zij dat vele jaren bij mij heeft gedaan. Als het haar te moeilijk wordt roepen we uiteraard andere hulp in maar misschien is ons afscheid zo wel bedoeld... Zo intens! 

 

En nu zou ik u nog de meest achterlijke, onfatsoenlijke voorvallen kunnen melden maar dat doe ik niet. Want weet u, bij bovenstaande valt al het andere gewoon én domweg, volledig in het niet! 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Rina van Roosmalen | Antwoord 26.07.2021 18:25

Heel veel sterkte voor jullie samen. Weet één ding, ze heeft het ontzettend goed gehad bij jullie

Jannie Reedijk-Slooter | Antwoord 26.07.2021 08:40

Enorme bewondering voor Jou en Claudetje. Je hebt alles voor haar gedaan en meer kan een mens niet doen! We staan nu eenmaal soms machteloos! Veel sterkte . . .

Jacqueline Risselada | Antwoord 25.07.2021 20:41

Heel veel liefde licht en kracht voor Claudetje! En voor jou!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.09 | 00:51

Stuur een mailtje naar elsadams@xs4all.nl en vermeld daarin uw tel nr. Dan neem ik contact met u op.

...
23.09 | 17:08

Beste Elsa, vriendin van Annemarie die met Nova heeft gewandeld heeft mij verteld over Nova het lukt niet om hier in dit stukje alles te vertellen,

...
22.09 | 22:46

Met veel verdriet is Joy bij ons opgehaald.
We gaan je missen en hopen dat je een goed verblijf zal krijgen.
Helaas ging het bij ons niet ivm de kinders.

...
22.09 | 08:54

Een dag te laat, maar alsnog gefeliciteerd met jullie tienjarig jubileum.

...
Je vindt deze pagina leuk