Dagboek van Els

Update

Vanochtend vroeg uit de veren, vroeg voeren want Queenie werd opgehaald door haar plegers en dan moest het meeste werk er al opzitten en het eten van de dieren toch ook al enigzins gezakt zijn. Dat vroeg opstaan deed een beetje zeer, temeer omdat Philip vannacht besloot om de juist gevulde waterbak nog even door de keuken te smijten wat mij de taak 'dweil een litertje of 10 water op' opleverde. Ook al het water wat overal onder- en tussendoor was gelopen. Het was ook een beetje een tegenvaller want ik verkondig tegenwoordig dat hij oh zo braaf is geworden. Niet doen Els, niet meer doen! 

 

Lea en Rachel ontfermen zich dus sinds vandaag over pleeghondje Queenie. En dat is echt fijn om te weten dat deze drie opvangertjes nu alle liefde, rust en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Vanmiddag om boodschappen, weer snel voeren want begin van de avond kwam Bab om formulieren in te vullen waar de bank om vraagt. Bureaucratie viert hoogtij en wanneer het nu enigzins begrijpelijk geformuleerd zou zijn, zou dat een stuk schelen in tijd én in frustratie. 

 

Morgen staan een aantal vrijwilligers met een geweldige kraam bij een hondendag van een buitenzwembad. Maaike heeft de wagen compleet afgeladen! Echt helemaal leuk! Morgen begint ook de facebookveiling en ook daar kijken we naar uit. Het is tijd, de hoogste tijd voor weer wat positiviteit. PositiviTIJD😉

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.10 | 15:43

Wat een aparte reacties. Sterkte met Mariëlle!

...
10.10 | 07:41

Wat een schitterende foto. Veel geluk meiden! En voor Selina natuurlijk ook mèt de meiden!

...
08.10 | 19:32

Wat een mooie hondjes.

...
07.10 | 23:29

Veel sterkte met het verlies van de kleine hummel!

...
Je vindt deze pagina leuk