Dagboek van Els

Bobby overleden...

Bobby werd na het overlijden van zijn eigenaar aan ons afgestaan. Hij werd hier gecastreerd en bleek ondanks zijn vergevorderde leeftijd nog een fanatiek hondenventje. Katten in combi met Bobby was geen succes en dus konden wij hem niet echt het huiselijke leven bieden wat hij verdiende. Gelukkig opende vriendin Judith wederom hart en huis, Adri en kids brachten hem naar het 'verre' Friesland en Bobby kreeg bij Judith absoluut zijn gedroomde hondenpensioen! Dat was, zeker in het begin, geen eitje want Bobby had zijn eigenaardigheden. Maar Judith kon daar prima mee overweg en hij werd haar grote vriend, zo ook die van de daar al aanwezige Jack Russeldame Sjaantje. Sjaantje overleed recent, ook op hoge leeftijd. Nog niet bekomen van dat grote verdriet moest Judith dus deze ochtend afscheid nemen van Bobby. Bobby was al even aan de sukkel, het lukte Judith steeds opnieuw om hem overal doorheen te slepen en nog te laten genieten van het leven maar vandaag bleek de koek dus echt helemaal op! We zijn ontzettend dankbaar voor de meer dan mooie reservetijd, ruim een jaar, die Bobby nog mocht beleven maar we voelen met Judith mee. Wat is het zwaar en verdrietig om ze kwijt te raken, te moeten missen! Slaap wel Bobby en geef Sjaantje een dikke knuffel! Lieve bijzondere Judith: heel veel liefs, knuffels en sterkte met alweer het verlies van een zo intens geliefd hondje! 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

rentia | Antwoord 07.09.2021 09:26

Judith, heel veel sterkte met dit grote verlies zo kort op elkaar. Heel veel dank voor de mooie periode die jij ze nog gegeven hebt.

Maaike Van Rooy | Antwoord 06.09.2021 21:57

Lieve Judith, dank en bewondering voor al je geduld met en liefde voor de meest gekwetste dieren. Ze zijn zó dankbaar en dan is het gemis zó intens.
Dikke kus,

Bab | Antwoord 06.09.2021 21:32

Judith wat een verdriet zo kort achter elkaar. Ze zijn je zo dankbaar voor hun pensioentje, maar het verlies ervan doet telkens zo'n pijn.......sterkte!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.09 | 00:51

Stuur een mailtje naar elsadams@xs4all.nl en vermeld daarin uw tel nr. Dan neem ik contact met u op.

...
23.09 | 17:08

Beste Elsa, vriendin van Annemarie die met Nova heeft gewandeld heeft mij verteld over Nova het lukt niet om hier in dit stukje alles te vertellen,

...
22.09 | 22:46

Met veel verdriet is Joy bij ons opgehaald.
We gaan je missen en hopen dat je een goed verblijf zal krijgen.
Helaas ging het bij ons niet ivm de kinders.

...
22.09 | 08:54

Een dag te laat, maar alsnog gefeliciteerd met jullie tienjarig jubileum.

...
Je vindt deze pagina leuk