Dagboek van Els

Jordi overleden...

En dan wordt datgene waarvoor je vreesde opnieuw de koude, kille waarheid. De kliniek opende om 10.00 uur de deuren en om 9.30 uur werd ik gebeld door de dierenarts met de mededeling dat hij geen goed nieuws had. Hondje Bertje was vannacht overleden. Ik dacht nog, heel akelig voor Bertje en zijn eigenaar maar wij hebben op dit moment geen hondje die Bertje heet. Helaas bleek het wel degelijk om Jordy te gaan en die is dus ergens gedurende de nacht overleden. Ach gossie, bijzonder klein hondje met een heel zwaar leven achter de rug.... Dat het nu zo moest (af)lopen. We wensen pleeg Ursula ontzettend veel sterkte en kracht toe om dit enorme verlies op den duur een plekje te kunnen geven. Slaap wel Jordy en als er een hondenhemel is heb jij daar een ereplaatsje verdiend! 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 11.09.2021 13:33

Ach Ursula, wat een drama weer. Zo'n klein hummeltje en al een hoop ellende achter de rug. Heel veel sterkte hoor.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.09 | 13:04

Die is weer lekker creatief bezig geweest. Zei je laatst niet dat het sloopgedrag van Philip wat minder heftig werd? De wens is de vader van de gedachte hè?

...
24.09 | 00:51

Stuur een mailtje naar elsadams@xs4all.nl en vermeld daarin uw tel nr. Dan neem ik contact met u op.

...
23.09 | 17:08

Beste Elsa, vriendin van Annemarie die met Nova heeft gewandeld heeft mij verteld over Nova het lukt niet om hier in dit stukje alles te vertellen,

...
22.09 | 22:46

Met veel verdriet is Joy bij ons opgehaald.
We gaan je missen en hopen dat je een goed verblijf zal krijgen.
Helaas ging het bij ons niet ivm de kinders.

...
Je vindt deze pagina leuk