Dagboek van Els

Update

Gisteren de dag doorgekomen, en meer was het eigenlijk niet. Totaal leeg en toch vol van verdriet, spijt en woede. Hoe kon ik het een dier laten overkomen? Alleen sterven in een voor hem vreemde en ongetwijfeld beangstigende omgeving. Ik weet het, de kliniek was niet mijn keuze maar ik hoef natuurlijk ook niet zomaar overal mee in te stemmen. Maar hoe dan ook, de dood is definitief en het overlijden van Jordy kunnen we nooit meer overdoen. We kunnen het voor hem nooit meer beter doen! En dat voelt klote!

 

Gisteren en vandaag moest er ook nog gewerkt worden, werk worden ingehaald. En natuurlijk mag mijn humeur geen invloed hebben op mijn werk en dus schrijf ik vrolijk en opgewekt over onder andere een mini-concert en een expositie van een pottenbakster. 

 

Met Judith en Zoë gaat het, uitgezonderd de 'we moeten elkaar nog leren kennen' probleempjes, erg goed. Ze hebben samen al bramen geplukt die Zoë in een onbewaakt ogenblik ook zelf heeft verorberd. Wat zal het een openbaring zijn voor dat dier om in een bed dicht tegen iemand aan te slapen. Om te voelen dat dit nu echt het voor altijd thuis huis is. Want potdorie ze weten het. 

 

Vanmiddag het vrijdagavond gevangen kittentje verhuisd naar de Kattine. Proberen nog te socialiseren. Dat hoeft niet perse te lukken maar het leven wordt voor haar natuurlijk ook leuker en gemakkelijker als het mag lukken. Dus proberen! Bovendien is er in de Kattine ook meer interactie met soortgenoten en daarmee dus de mogelijkheid om de kattenkunst af te kijken. 

 

Jan heeft vrijdag de zitmaaier opgehaald. De reperatienota komt later. Vandaag vol goede moed gaan maaien. Precies 1 baantje van 40 meter en toen heeft dat ding de geest gegeven. Voorgoed! Dat is een tegenvaller want we kunnen niet zonder. Maar laten we eerlijk zijn, we hebben voor hetere vuren gestaan. Alleen zijn er nu natuurlijk op meerdere fronten tegelijk nogal wat tegenvallers. De daken, onlangs de computer, een nieuw computerprogramma, hoge dierenartskosten en zelfs voor de horror die Jordy is aangedaan/is overkomen zal ook nog betaald moeten worden. Nu ik het zo opschrijf loopt Jan toch het risico dat hij gedurende de komende tijd het gras zal moeten knippen met een nagelschaartje 😉

 

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

30.11 | 07:27

Weer zo'n moment waarop ik denk; woonde ik maar dichterbij om je het een en ander uit handen te nemen!

...
30.11 | 01:07

Beterschap els!!!

...
27.11 | 22:58

Veel beterschap!

...
27.11 | 14:50

Wat een schatje

...
Je vindt deze pagina leuk