Dagboek van Els

Update

Gisterochtend had ik een nare telefoonochtend. Maar goed, dat schijnt er tegenwoordig bij te horen. Iemand had een kitten in de stofzuiger en dan denk ik eigenlijk direct aan iets van Banana-split of zoiets dergelijks. Achteraf bleek het mee te vallen en meer dan adviseren om het diertje voor de zekerheid door een dierenarts te laten checken. Of ik wel wist wat dat kost? Als iemand weet wat het kost, ben ik dat wel. Of ik het kittentje niet wilde hebben? Mevrouw u woont in Gelderland er moet dichter bij u in de buurt toch hulp te vinden zijn. 

 

Verder was het gisteren ook Joyce dag. Boodschappen doen was ook al niet succesvol. Tegenover de AH zat aan een bouwhek een schattig klein hondje. Ik ben er bij blijven staan want ik was bang dat het achter was gelaten of dat het gestolen zou worden. Na geruime tijd kwam er een voor haar absoluut bekende man uit de supermarkt. Deze belerende tante kon natuurlijk weer niet laten om hem te wijzen op het gevaar voor diefstal. Ik werd vriendelijk bedankt voor mijn bemoeizucht. Ik wilde na de AH ook nog naar de Plus maar daar tegenover zat een jonge tortelduif op de grond waar een mevrouw met een fiets aan de hond gewoon overheen walste. Op mijn 'pas op' liet ze weten van mij te schrikken. Normaal altijd iets van een doosje in de auto, nu niets natuurlijk. Even een doosje gehaald bij de Plus, duifje erin en naar huis. Bellen naar de vogelopvang. Gesloten tot woensdag maar er zijn daar vogelkastjes waar gevonden vogels in achtergelaten kunnen worden. Ik aan het koken, Jan daarheen. Die vertelde dat er in 1 van de kastjes al een overleden vogel lag. Dat is niet motiverend... 

 

Dus na het voeren, kitten Sandy uit de poep poetsen en meer van die hier te verwachten opdrachten, naar Bergen op Zoom. Uiteindelijk weer laat aan het eten dus direct daarna alweer aan de gang voor het laatste rondje en de snackjes. 

 

Vanochtend het gewone ochtendritueel. Daarna wat mail en bellen over een aantal nota's. Vanmiddag samen met Jeanet stevig aan de poets bij de dieren. We hebben snoeihard gewerkt. Jolanda ging met Joe op pad en zodoende kon zwarte krullenbol Djago ook lekker in een hondenbosje spelen. Het is een schat maar natuurlijk veel extra werk en aandacht nodig. Ik ben nu hondsmoe maar enorm voldaan. Het werk buiten, met en tussen de dieren is dan ook gewoon het allermooiste wat er is!   

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.10 | 15:43

Wat een aparte reacties. Sterkte met Mariëlle!

...
10.10 | 07:41

Wat een schitterende foto. Veel geluk meiden! En voor Selina natuurlijk ook mèt de meiden!

...
08.10 | 19:32

Wat een mooie hondjes.

...
07.10 | 23:29

Veel sterkte met het verlies van de kleine hummel!

...
Je vindt deze pagina leuk