Dagboek van Els

Update

Vanochtend uiteraard het gebruikelijke ritueel met de gebruikelijke 'verrassingen' die alles wat ervan ons wordt verwacht nooit tot routine maken. In de ochtend kwam er een nieuw bang hondje, daarover later meer. En ondanks dat mensen wel eens anders denken is dat hier van grote impact op alles wat rondloopt. De introductie moet veilig en gefaseerd verlopen. Jan reed om medicatie voor Marmer want de eerste resultaten wijzen op bloedarmoede, de rest van de labo-uitslagen komen pas maandag. 

 

Ik deed tussen de middag twee steunaanvragen en dat heeft heel wat voeten in aarde. De eisen zijn streng en mijn computervaardigheden laag maar ik vermoed dat het gelukt is. Daarna kwamen Bianca en Kees, de plegers van Cockapooh Djago. Zo ontzettend blij voor dat hondje dat hij nu ergens is waar alle aandacht naar hem uitgaat. Want een jonge en ongecompliceerde hond hoort hier gewoon niet thuis. Corina heeft een mega-klus geklaard, op haar eentje alle dierenunits gedaan. Later in de middag kwamen Frank en Rentia even een bakkie doen en dat is altijd gezellig maar vandaag wel heel speciaal. 

 

Het nieuwe hondje is bang dus etenstijd werd een vangpartijtje, goed voor het trainen van onze 'blokkeervaardigheden'. Eten wilde ze nog niet maar dat komt wel. Geduld is een schone zaak. Want hetzelfde was het geval na het laatste uitje van de dag en toen waren de andere wat minder geduldig met haar want die weten dat hun favoriete snackjes dan wachten. Sorry schatten, het is altijd weer even een heel gedoe, ook voor jullie, wanneer er een nieuwe gast in onze herberg verblijft. 

 

Morgen begint de verkoop laten van de grote clubsite. We zoeken niet alleen kopers maar ook nog verkopers. Maaike coördineert ook deze actie weer en vroeg mij het onder de aandacht te brengen op Facebook. Vandaar dat ik nog laat achter de computer zat. Kabaal in de Kattine, echt niet gewoon. Ik ga kijken zie ik nog juist die piepkleine Sandy in haar mandje duiken maar heel haar bench stond op zijn kop. De houtsoorten kan overal en de speeltjes schommelde nog na. De 2 grotere kittens gingen gewoon door met spelen. Na het opruimen van de rommel ben ik in een donkere hoek op de bank gaan zitten. Niet veel later begon de voorstelling, de kittens gingen in daartegenover elkaar geplaatste benches met elkaar spelen. Zo leuk! 

 

Sandy voelt zich dus duidelijk beter na het kwijtraken van die enorme hoeveelheid wormen, inclusief de immense lintworm. Haar ontlasting wordt ook wat vaster. Gelukkig voor dat kleine ding! 

 

We hebben hier een hele drukke week achter de boeg en dat gaat morgen nog even door. Zondag is het Joyce dag. Dus dat is ook een dag van boodschappen doen, koken en een beetje haasten. Klinkt bekend!

 

Door een ontzettend geweldige, overweldigende bijdrage in de aanschaf kunnen we een zitmaaier aanschaffen. Jan kan haast niet wachten om hem te bestellen maar even wachten tot maandag. Echt heel blij mee. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 19:26

Ach, dat diertje. Je weet, als ik geen poezen-jagende hond had dan mocht ze hier gerust haar oude dagje beleven.

...
17.10 | 15:43

Wat een aparte reacties. Sterkte met Mariëlle!

...
10.10 | 07:41

Wat een schitterende foto. Veel geluk meiden! En voor Selina natuurlijk ook mèt de meiden!

...
08.10 | 19:32

Wat een mooie hondjes.

...
Je vindt deze pagina leuk