Dagboek van Els

Zondag...

Vanochtend met voeren natuurlijk alles weer uit het ritme vanwege de twee nieuwkomers. Dus een geharrewar van jewelste. Daarna direct aan het kokkerellen. Later in de ochtend kwam Nova naar hier. Weer geen feestje voor alle anderen. Samen produceren ze met regelmaat meer en irritanter geluid dan het maandelijkse landelijke luchtalarm. Om helemaal kierewiet van te worden. Daarnaast besloten ze elkaar zo nu en dan in de gaten te vliegen, zonder schade overigens, behalve aan onze trommelvliezen. 

 

Vanmiddag is Joyce een paar uurtjes geweest. Nadat ik haar naar huis had gebracht stond ik voor de 'vang en voer' uitdaging. Geloof mij, dat is het met zoveel krioelende friemels waarvan er een aantal een hoge vluchtmodus bezitten. Ze schieten alle kanten op behalve de goede! 

 

Wat denkt u, iemand aan de poort. 'Mogen we even naar de dieren kijken?' Ze konden ze in ieder geval al wel horen! Ik wilde in mijn frustratie nog grappig zijn. 'Mits u belooft dat u alles wat op dat moment helemaal overstuur raakt mee naar huis neemt en levenslang een geweldig leven bezorgt. En bovendien zweert dat u alle kosten van de mogelijke maagtorsie's die de grote honden oplopen op u neemt, mag u de dieren zien!' Niet grappig! Dus onverrichter zake vertrokken maar ze waren wel een beetje boos. Tenminste, dat neem ik aan als ze hardop laten weten je een k**wijf te vinden... Maar in ieder geval konden wij weer overgaan tot de orde van de avond. Veel kleintjes hadden teveel stress en weigerde te eten. Niet heel erg maar ook Mariëlle wilde weer geen hap eten. En dat baart ons zorgen. We gaan haar ook apart buiten laten want zodra we haar tussen deze 'bende van ellende' plaatsen gaat ze als een bezetene tegen het hekje staan springen en roept dat fragiele hondenlijfje 'haal mij hieruit'. En dat doen we dus ook. 

 

Vanavond sloot Maaike de veiling, echt een hele toffe veiling! Ze heeft nog een paar weken werk met de werkzaamheden behorende bij afwerking veiling om zich tussentijds maar ook daarna vol te storten op de Vriendenloterij! Dat alles is een poging om onder andere ook weer alle mogelijke medische zorg te kunnen laten verlenen aan die eerder elders overlast bezorgende viervoeters die ondanks hun luidruchtige voorkomen beschikken over piepkleine muizenhartjes.... Komt vast ooit weer wel eens goed, voor nu is het heftig!  

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 20.09.2021 08:31

Je zou ook een k**wijf worden als mensen denken dat je een dierentuin runt.
Zie het maar als een geuzennaam!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 19:26

Ach, dat diertje. Je weet, als ik geen poezen-jagende hond had dan mocht ze hier gerust haar oude dagje beleven.

...
17.10 | 15:43

Wat een aparte reacties. Sterkte met Mariëlle!

...
10.10 | 07:41

Wat een schitterende foto. Veel geluk meiden! En voor Selina natuurlijk ook mèt de meiden!

...
08.10 | 19:32

Wat een mooie hondjes.

...
Je vindt deze pagina leuk