Dagboek van Els

Update

In goede samenspraak met het desbetreffende asiel en Chow rescue een oplossing kunnen vinden voor een niet gemakkelijke Chow dame die in het asiel verbleef. De Chow was als vondeling in het asiel beland, chip niet geregistreerd en er heeft zich nooit een eigenaar gemeld. Wellicht gedumpt... Hoe dan ook, ze is nu weer op weg naar een goede kans op een mooi leven. Tof dat we het allemaal zo samen konden regelen. 

 

Ik ben nog steeds erg beroerd en blijf zoveel mogelijk uit de buurt van mensen. Ik kan onmogelijk naar Joyce, dat is echt niet verantwoord maar wel heel vervelend. Mezelf even netjes in acht nemen geeft misschien nog het beste resultaat. Proberen het huis net ietsjes warmer te stoken! En uiteraard zorgen dat de zorg voor de dieren gecontinueerd wordt. Nu ook maar één beetje bezig met allerlei administratieve kl**e klusjes die zijn blijven liggen omdat ik er anders niet aan toe kom. 

 

De Maine Coons hebben zojuist bezoek gehad en de mensen leken erg geïnteresseerd, zelfs in twee van hen. Uiteraard moeten ze er een nachtje over slapen maar het lijkt goed. Natuurlijk heeft Jan dat bezoek begeleid want die is alweer redelijk fit en heeft natuurlijk ook de nodige afstand gehouden... 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marleen | Antwoord 30.11.2021 01:07

Beterschap els!!!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.08 | 07:45

Wat ontzettend fijn voor Moppie. Nu komt het nog helemaal goed voor haar.
Bij jullie is het natuurlijk ook goed maar nu krijgt ze nog veel meer aandacht

...
02.08 | 09:57

Foto kwam me al zo bekend voor. Dat arme diertje. Als Fietje niet zo onaardig tegen andere honden was mocht ze zo hier komen.

...
27.07 | 07:45

Gefeliciteerd Olaf en je nieuwe baasjes. Heel veel wederzijds geluk en liefde gewenst maar dat gaat vast lukken!

...
23.07 | 09:36

onze lieve Stella is geef zo naar haar zin. en zo lief en rustig

...
Je vindt deze pagina leuk