Dagboek van Els

Update

Deze opportunist dacht dat je met klachten, negatieve zelftest en vragen bij een huisarts terecht kon. Vergeet het maar! Dus we kachelen en snuiteren voort. Het zal wel een ordinaire zware verkoudheid zijn maar het is hardnekkig en enorm vermoeiend. Op mijn vraag of ik kwaad kon voor mijn 92 jarige vriendin kreeg ik als reactie dat het verplegend personeel/thuiszorg ook werkte bij een verkoudheid met negatieve test. Ohhh! 

 

Wat ik wel geleerd heb de afgelopen dagen is dat we veel hebben, teveel als je allebei beroerd bent. Het vergt al kunst en vliegwerk om al het werk hier gedaan te krijgen maar als je beroerd bent ontneemt de hoeveelheid dagelijks werk wat je wacht al de moed om uit bed te komen. En met zoveel snot in je hoofd lijkt er weinig plaats voor opslag om afspraken te registreren. Kortom, het loopt een beetje over. 

 

Hans deed vandaag een huisbezoek in Amersfoort voor kat Bibi. Dolenthousiast en morgen wordt Bibi opgehaald. De Maine Coons kregen gisteren bezoek en ook daar is er nog één van besproken. De nieuwste opvanghondjes doen het goed. Snel afspreken voor neutralisatie en het bestrijden van de andere kwaaltjes waarna ze op zoek kunnen naar een eigen thuis inclusief eigen verwenmens. Alhoewel ik bij één van de Cavaliertjes vrees voor drachtigheid. Dat dus eerst maar eens laten controleren.   

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 30.11.2021 07:27

Weer zo'n moment waarop ik denk; woonde ik maar dichterbij om je het een en ander uit handen te nemen!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.01 | 22:51

Zo triest.

...
14.01 | 14:55

Hoi Els, wij vinden Indy heel mooi en willen graag haar alle liefde geven en alle leuke dingen doen die een hond verdient,kun je ons wat laten horen alstublieft

...
05.01 | 10:20

Ik zou indi een heel fijn forever home willen geven .
Ik heb zelf al een klein hondje en 2 poesjes.
II woon aan het bos en ben buren van wally.

...
01.01 | 17:06

Ik heb je toch al eens gevraagd of Jan geen aardig broertje had? Maar helaas....
Jullie en alle diertjes en alle D&P vrienden een heel gelukkig en gezond 2022

...
Je vindt deze pagina leuk