Dagboek van Els

Update

Misschien kan ik het nog het beste samenvatten in de woorden dat alles hier zo’n beetje doorgaat, behalve ik! Ik breng gevoelsmatig de dagen door in wachtkamers bij doctoren, in spreekkamers en op onderzoekstafels. Apotheken niet te vergeten want de medicatie/pijnstilling dient ook te worden aangepast. Ik heb van woensdag op donderdag en van donderdag op vrijdag een paar uurtjes kunnen slapen maar afgelopen nacht wederom helemaal niet plat kunnen liggen. Slopend! Volgende week weer onderzoeken en doktersconsulten. Inmiddels is duidelijk geworden dat er een rugwervel is gebroken, dus niet alleen verzakt maar gebroken. Botontkalking lijkt de dader maar de ware schade, permanente gevolgen moeten nog in kaart worden gebracht. Ik was in mijn jonge jaren nogal een kamikaze piloot te paard, heb het één en ander gebroken/verbrijzeld en de daaruit ontstane zwakke plekken zijn daar ook net wat gevoeliger voor. Maar zoals ik al schreef, daarover nog geen duidelijkheid! Dus het is nu nog even een kwestie van uitzingen, uithuilen en proberen de moed erin te houden. Ik ga niet snel naar een dokter, heb een absolute naaldenfobie en haat afhankelijk zijn van anderen… Maar helaas, pindakaas, nu even aan de ‘Goden’ overgeleverd. Daarnaast probeer ik te doen wat ik kan, maar dat is niet zoveel. Ik vergeet mensen terug te bellen, afspraken maken is moeilijk want ik kan me er eigenlijk niet in mengen en Jan heeft zijn tijd heel hard nodig om zo goed mogelijk voor de dieren te zorgen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 23.01.2022 08:00

Wat afschuwelijk allemaal. Moeilijk als je steeds erg veel pijn hebt. Misschien kunnen ze je nog oplappen. Moed houden maar. Sterkte en een dikke knuffel.

Jacqueline | Antwoord 22.01.2022 23:15

Wat een narigheid en dat is zacht uit gedrukt denk ik. Veel sterkte!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.05 | 09:40

Wat een geweldige echte dierenvrienden zijn Annemarie en Appie. Respect!

...
08.05 | 13:06

Ik weet niet of je er wat aan hebt maar als ik nou de eerste maand pensionkosten voor de grote hond voorschiet? Heb je even respijt.Terugbetalen zien we dan wel

...
30.04 | 19:36

Maar van zo'n mooi eigen huisje word je toch ook blij?

...
27.04 | 23:16

Wat een verschrikkelijk idee om je katten te willen doden als je eerst overlijdt.

...
Je vindt deze pagina leuk