Dagboek van Els

Update

Vanochtend een aantal artikelen geschreven en ook nog een stukje wat gepubliceerd zal worden over én voor een moeilijk herplaatsbare hond. Er kwam dus nog een dierenartsrekening binnen van maar liefst ruim 2400 euro. Oei, oei! Vanmiddag maar eens heel hard aan de slag gegaan en de voerkamer opgeruimd. Oude, over de data spullen weg en alles weer eens even op een logische plaats weggezet. Veel gesjouw maar het begint ergens op te lijken. Ik heb nog een kast en de schoonmaak van de voerkamer voor de boeg maar komt goed. Zeker weten! 

 

We hebben eindelijk een kattenbak waar de honden niet in kunnen om de zaak te plunderen. We hebben ze al een paar dagen getest en nog steeds komen om ze hondenjongens en meisjes zeer teleurgesteld onder de tafel uit waar de bakken onder staan. Hiep hiep hoera want wat is dat toch een smerige gewoonte!    

 

We hebben in overleg met een dierenarts nog twee katten kunnen redden. Oude katten van een overleden dame wier wens het was dat na haar overlijden de katten gedood zouden worden. Dat vind ik persoonlijk het toppunt van narcisme om te denken dat je alleen zelf goed genoeg bent voor die dieren. Gelukkig een dierenarts die daar niet aan mee deed en onze Maaike die de dierenarts wees op het diervriendelijk alternatief.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jacqueline | Antwoord 27.04.2022 23:16

Wat een verschrikkelijk idee om je katten te willen doden als je eerst overlijdt.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

02.08 | 09:57

Foto kwam me al zo bekend voor. Dat arme diertje. Als Fietje niet zo onaardig tegen andere honden was mocht ze zo hier komen.

...
27.07 | 07:45

Gefeliciteerd Olaf en je nieuwe baasjes. Heel veel wederzijds geluk en liefde gewenst maar dat gaat vast lukken!

...
23.07 | 09:36

onze lieve Stella is geef zo naar haar zin. en zo lief en rustig

...
23.07 | 07:23

Zo kan je leventje ineens in een paar weken tijd van hopeloos en ellendig verkeren in een hemeltje op aarde!

...
Je vindt deze pagina leuk