Dagboek van Els

Update

Vanochtend een aantal artikelen geschreven en ook nog een stukje wat gepubliceerd zal worden over én voor een moeilijk herplaatsbare hond. Er kwam dus nog een dierenartsrekening binnen van maar liefst ruim 2400 euro. Oei, oei! Vanmiddag maar eens heel hard aan de slag gegaan en de voerkamer opgeruimd. Oude, over de data spullen weg en alles weer eens even op een logische plaats weggezet. Veel gesjouw maar het begint ergens op te lijken. Ik heb nog een kast en de schoonmaak van de voerkamer voor de boeg maar komt goed. Zeker weten! 

 

We hebben eindelijk een kattenbak waar de honden niet in kunnen om de zaak te plunderen. We hebben ze al een paar dagen getest en nog steeds komen om ze hondenjongens en meisjes zeer teleurgesteld onder de tafel uit waar de bakken onder staan. Hiep hiep hoera want wat is dat toch een smerige gewoonte!    

 

We hebben in overleg met een dierenarts nog twee katten kunnen redden. Oude katten van een overleden dame wier wens het was dat na haar overlijden de katten gedood zouden worden. Dat vind ik persoonlijk het toppunt van narcisme om te denken dat je alleen zelf goed genoeg bent voor die dieren. Gelukkig een dierenarts die daar niet aan mee deed en onze Maaike die de dierenarts wees op het diervriendelijk alternatief.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jacqueline | Antwoord 27.04.2022 23:16

Wat een verschrikkelijk idee om je katten te willen doden als je eerst overlijdt.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.06 | 14:32

Ik zei nog zo laat me niet alleen.

...
21.06 | 07:25

Ik herinner mij dat rotverhaal nog.Maar wat heeft Amon uiteindelijk geboft.Als het verdriet wat afgezwakt is, herinner je de mooie dingen! Hier doen we het voor

...
21.06 | 07:19

Haha, ik weet hoe zoiets voelt.........................

...
18.06 | 16:55

Ja, ik weet welke stichting het is...

...
Je vindt deze pagina leuk