Dagboek van Els

Update

Afgelopen vrijdag getracht ergens een grote hond onder te brengen vanuit een noodoproep! Niet gelukt! Oké, wij kunnen het financieel even niet en alle andere benaderde doen het niet. In de middag zijn we zelfs nog ergens heen gereden met een smeekbede tot opname maar het mocht niet baten. Bovendien is en blijft het precair want degene die afstand doet wil ook geen risico nemen met betrekking tot slechte publiciteit. En dan houdt het op. Voor de hond, niet voor ons want wat blijft zo'n dier dan door je kop malen! Ook 's nachts. 

 

Dat resulteert dan natuurlijk in slapeloze nachten en daar word je dan weer niet beter van. Gisteren deed ik boodschappen. Jan en ik wilde een puzzeltje doen, cryptogram uit de krant maar als het in je hoofd té druk is lukt dat niet dus dan maar poetsen, daar hoef je niet bij na te denken. De Collies geborsteld en vroeg in de avond bezoek van o.a. vier Dier en Project honden die nu hun voor altijd thuis-huis hebben gevonden bij Annemarie en Appie. 

 

Vanochtend was ik aan het werk en vanmiddag haal ik Joyce weer op voor een paar uurtjes. We proberen er een beetje gezellige dag van te maken en morgen gaan we weer gewoon aan het werk voor de buitenshuisbaas want er ligt nog een stapeltje rekeningen te wachten... Komt allemaal goed! Maar kan even duren!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 08.05.2022 13:06

Ik weet niet of je er wat aan hebt maar als ik nou de eerste maand pensionkosten voor de grote hond voorschiet? Heb je even respijt.Terugbetalen zien we dan wel

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.06 | 14:32

Ik zei nog zo laat me niet alleen.

...
21.06 | 07:25

Ik herinner mij dat rotverhaal nog.Maar wat heeft Amon uiteindelijk geboft.Als het verdriet wat afgezwakt is, herinner je de mooie dingen! Hier doen we het voor

...
21.06 | 07:19

Haha, ik weet hoe zoiets voelt.........................

...
18.06 | 16:55

Ja, ik weet welke stichting het is...

...
Je vindt deze pagina leuk