Dagboek van Els

Update

Dinsdag werd de andere bank dus geleverd en 'slim' zoals ik kan zijn had ik in de ochtend een forse pijnstiller ingenomen zodat ik die dag misschien zonder al teveel problemen wat meer kon sjouwen. En dat is gelukt, bijna alles op de plaats waar het zijn moest.. en Els een volkomen slapeloze nacht van de rugpijn. Een woensdag weer verder aan de 'sjouw' tot een gruwelijke niesbui mijn rug wederom de das om deed. Hoest en niesbuien zijn funest en volgens de orthopeed blijft dat nog wel even zo. Maar goed, het huis moet schoon en de dieren hebben zorg nodig. In fases neem ik afscheid van de niet tilbare huisraad, de zware oude meubels die wij vaak vanuit Kringlopen en dergelijke aanschaffen. Want meubels moet hier nu eenmaal van hun plaats kunnen en dat zware gedoe is niet handig. Verder ben ik hier een muur aan het behandelen tegen vocht en daarin ben ik tot op heden toe nog niet erg succesvol gebleken. Ik heb de muur al een keer of vijf gedaan en er lijkt nu meer vocht doorheen te komen dan voorheen het geval was. Maar wees gerust, ik hou vol!

 

We zijn al de hele week in conclaaf over vijf hondjes. Wel doen, niet doen? Of eigenlijk meer: wel aandurven of niet aandurven. De grotere exemplaren of de honden die apart gehouden moeten worden vanwege dieragressie is op dit moment geen optie. Ik kan geen uitvallende tientallen kilo's wegende hond aan en geld voor pension hebben we op dit moment simpelweg niet beschikbaar. Dit zijn kleinere hondjes waar we plek voor hebben en we weten hoe het afloopt als wij ze niet opnemen. Met een beetje mazzel beperken de kosten zich per hondje tot 500 euro, inclusief het neutraliseren. Maar met pech lopen die kosten ontzettend hoog op. Maar laten we het positief bekijken. Vijf hondjes kosten 2500 euro. Via de donatie-link is er nu ongeveer 1100 opgehaald en ook nog 400 gestort op de rekening. Dus 1500 euro is drie hondjes. Wat doe je dan? Halen we er drie of halen we er geen? Want wie kan er nu in hemelsnaam kiezen wie erachter moet blijven met alle bekende gevolgen van dien? Of nemen we het risico en nemen we ze alle vijf? Ik kan er nog tot morgen over nadenken... Want dan moeten we de beslissing nemen.  

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 21.05.2022 07:30

Ik zie net, nog €620,- te gaan. Met zoveel mensen die begaan zijn met deze hondjes moet het toch lukken?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.06 | 14:32

Ik zei nog zo laat me niet alleen.

...
21.06 | 07:25

Ik herinner mij dat rotverhaal nog.Maar wat heeft Amon uiteindelijk geboft.Als het verdriet wat afgezwakt is, herinner je de mooie dingen! Hier doen we het voor

...
21.06 | 07:19

Haha, ik weet hoe zoiets voelt.........................

...
18.06 | 16:55

Ja, ik weet welke stichting het is...

...
Je vindt deze pagina leuk