Dagboek van Els

Mooi om de rust te zien die kleine Rosalie in dat voorheen zo angstige lijfje mag ervaren. Ze heeft niet alleen maar mooie dromen maar tegenwoordig ook een heel mooi leven...
Het hier gedumpte poesje werd gisteren gesteriliseerd. Ze had veel moeite met ontwaken uit de narcose maar nu is ze weer helemaal zichzelf.

Kitty had afgelopen dinsdag opeens een hoektand schots en scheef buiten haar bekkie staan. In de hoop dat die er vanzelf uit zou komen hebben we de woensdag even afgewacht, ze had er namelijk zelf helemaal geen last van. Ook niet met eten. Maar donderdag zat de tand er nog dus toch maar even mee naar 'tante' Sofie. Dat is geen eitje met onze Kitty! Bij Sofie gedroeg ze zich redelijk netjes maar om het tandje er zonder roesje uit te halen vond deze kattendame toch té ver gaan. Kitty heeft erg veel overgewicht en daardoor vond Sofie het nogal een risico om haar in slaap te doen. Haar advies was om het even af te wachten en zou de tand er niet uitvallen, of indien hij haar last zou bezorgen, dan konden we uiteraard niet anders dan dat risico nemen. Vannacht is ze de tand op de één of andere manier kwijt gespeeld en onze Kitty haar vampier-look is weer volledig verleden tijd. Top, zo'n dierenarts die gaat voor het minste ongerief voor het dier in kwestie en die ook onze portemonnee nog een beetje in de gaten houdt.

Gisteren was Jan dus naar een uitvaart in Bemmel. Ik deed de dieren en dan ben ik helemaal in mijn hum. Bab kwam langs om Niels uit te laten want die is voor mijn enkel nog wel wat sterk. Diva had het nogal begaaid in de Kattine en in de dierenhuisjes vond ik vooral bladeren. Vandaag foto's gemaakt van Niels, hij is absoluut klaar voor zijn altijd thuis-huis. Zo'n leuke hond! Vanochtend eerst Claudetje helemaal geborsteld, alle kleine klitjes eruit, nageltjes geknipt en haar daarna natuurlijk schandalig verwend. Aanloopkatje gevangen om dinsdag te laten neutraliseren en verder natuurlijk de zorg voor Diva die we nu vaak in huis hebben om ook haar kennis te laten maken met het huiselijk leven en om te trachten om haar ooit zindelijk te krijgen. En dat is een opgave hoor. Gisteren had zij in haar rompertje gepoept, alles onder en daar blijft ze net zo vrolijk onder. Haar kontje wassen vond ze minder! Ook als ze hier binnen is, waar de deur altijd openstaat schroomt ze niet om vlak voor je voeten haar behoefte te doen. Oppakken en buitenzetten doet haar vergeten wat ze nu eigenlijk wilde doen en na een kwartiertje 'bewaking' in de stromende regen gaan we dan weer maar naar binnen waarna ze zich opeens herinnert dat ze moest plassen of poepen. Dus mijn pogingen zijn tot op heden nog niet erg vruchtbaar. Zojuist het hele huis gestofzuigd in het gezelschap van de bange meute dus dan sneuvelt er wel het één en ander aan huisraad omdat ze alle kanten opvliegen behalve de goede kant. Maar ze moeten toch ooit wennen aan dat loeiende ding. Nu mag ik aan het werk voor mijn buitenshuisbaas, dus hopen dat al mijn huisgenoten nu toch even de rust weten te bewaren..

Nieuwe commentaren

14.02 | 20:56

Hahaha!!! Ze straalt ook echt uit: MINE!!

...
09.02 | 17:18

Jouw wasmachine is zelfdenkend geworden door al het gebruik. Die blijft gewoon doordraaien. Hoeft ie niet iedere keer op te warmen.

...
05.02 | 07:22

Hoe gaat het nu met Buffy haar gezondheid? Is ze weer opgeknapt?

...
01.02 | 23:24

Ach mijn lieve meisje toch

...