Dagboek van Els

Ontfermen Jan en ik ons over een fel van zich afbijtend klein hondje. Het reutje is ingeruild omdat hij als Chihuahua was aangeschaft maar uiteindelijk niet voldeed aan het gewenste exterieur. U ziet hem links op de foto en u hoort hem al grommen zodra u hier de poort binnenkomt. Het komst vast goed.
Gaat het leven en de hotspot op zijn koppie er heel anders uitzien voor deze labrador, voormalige dekreu. Hij verblijft in pleeg.
Een ontzettend lief Weimaraner meiske in de opvang. Ze was per direct verzot op Jan. Hij heeft haar Saya genoemd! Ze verblijft in onze Bulldog-unit. Lief en slim hondje.
De vraag was of we wel wat zouden kunnen met een niet lieve Ridgeback. Hij boezemde het personeel angsten in. We namen de gok en stonden oog in oog met de meest blije én lieve Ridgeback die we ooit in handen hadden. Vrijwilligster Nathaly zal zich het meest direct om hem bekommeren.
Geen idee hoe dit oudere hondenmanneke in deze situatie terecht is gekomen. In ieder geval namen we hem vandaag mee en mocht hij direct in pleeg bij Jeanet en man Hans.

Nieuwe commentaren

13.09 | 08:12

Wat fijn dat de pup een plek heeft en dan ook nog binnen het zicht van Martijn.
En dan het oudere kereltje ook al een plek. Zo moet je het hebben hè?

...
12.09 | 06:37

Wat een sneu, maar schattig hondje. Maar ze zijn stuk voor stuk erg leuk en lief.
Arme dieren toch weer. Maar uiteindelijk hebben ze wel weer geluk gehad.

...
10.09 | 12:15

Zojuist een donatie gedaan, de dieren hebben het nodig en bij jullie gaat het geld ook echt naar de dieren toe.

...
10.09 | 10:48

Ook bij jullie is vol gewoon vol. Er zijn gewoon te weinig plekken en mensen om al die stumperds kwijt te kunnen. Zwaar klote.

...