Dagboek van Els

Vanochtend de dieren en boodschappen. Vroeg in de middag Joyce opgehaald en die heeft vanavond een hapje mee gegeten. Nadat ik haar naar huis had gebracht nog even door met de dieren. Er is ongelooflijk veel mail binnengekomen met betrekking tot de adoptiedieren waarop ik zsm zal reageren. Maar morgenochtend moet ik voor dag en dauw vertrekken omdat ik een afspraak heb in Waalwijk om 8.30 uur. Ik sta sowieso voor een ongelooflijk drukke week met ontelbaar veel kilometers... En ik haat autorijden! Maar het is wat het is en het moet nu eenmaal gebeuren. 

Vanochtend gewacht op iemand die spullen af zou komen geven en die helemaal niet op is komen dagen. Vervelend hoor! Want dan worden de taken toch geruime tijd zo verdeeld dat er altijd iemand aan de voorkant is om het bezoek te ontvangen. In de middag alleen maar tijd besteed aan de dieren. Vuurspuwende kitten aandacht én een wormenkuur gegeven. Met Nors en Mousse op stap geweest en dat zal voor ieder ander simpel klinken, voor ons was het een enorme mijlpaal van onze niet altijd vriendelijke vrienden. 

 

Later nog met Olaf getracht aan een riempje te wandelen, met de nadruk op getracht. Vervolgens heeft hij in de kamer geplast en echt het hele vloerkleed ondergepoept. Dat werd dus nog een uurtje schrobben. Ondanks dat hadden we een goede dag, een dag gevuld met alles waar we het allemaal voor doen. De dieren! 

Wie had het ooit gedacht? Samen in de auto en op stap met Jan en Els. Ongelooflijk...
Voor Olaf is het allemaal nog een beetje veel. Gras onder zijn voetjes, lopen aan een tuigje en als klap op de vuurpijl komt kat Felix hem zijn liefde betuigen...

Vanochtend vroeg op. Poes Pien werd gesteriliseerd en moest al vroeg op de kliniek zijn. En omdat we nog in een pril 'we zijn vriendjes' fase zitten wilde ik dat zonder stress voor elkaar krijgen en dan moet je daar de tijd voor nemen. Bijzonder eigenlijk, ze is nog geen week hier en ik was nu al gespannen voor haar operatie. Na thuiskomst ging ik verder met voeren. Ik deed Cleo in bad. Keek een aantal artikelen na van stagiairs na en maakte iets lekkers voor de lunch. Daarna mocht ik Pientje ophalen. Niet veel later kreeg Roefs bezoek van aspirant adoptanten die er een nachtje gaan slapen. Jan reed met kat Frankie naar de dierenarts want die was niet helemaal fit. En later in de middag haalde Yvonne hondje Cleo op. Nu snel aan de gang om de rest van de dieren van al het benodigde te voorzien. 

Nieuwe reacties

03.07 | 15:26

Wat is Olaf een mooie hond en wat gun ik hem een liefdevol gezin.
Hoe zijn de adoptieregels en hoe komen wij in contact met jullie ?

...
03.07 | 06:34

Op de laatste foto lijkt het toch wel of de liefde wederzijds begint te worden?

...
30.06 | 23:04

Dan wordt het bankhangen 😍

...
28.06 | 10:30

Heel veel sterkte. Fijn dat Flo nog zo heeft mogen genieten bij jou.

...