Buitenlandse Projecten

Buitenlandse dieren helpen we ook!

Onze dierenliefde kent geen grenzen en natuurlijk zijn wij van mening dat ieder dier recht heeft op een dierwaardig bestaan. Dat het wordt voorzien van liefde, medische hulp, goed eten en drinken; kortom een goede verzorging!

Wij prefereren echter hulp in het land van herkomst, stimuleren grote neutralisatiecampagnes en proberen gedoogzones en voerplaatsen te creëren voor zwerfdieren.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat de onophoudelijke stroom dieren die geimporteerd worden vanuit dieronvriendelijke landen elders ook nogal eens van de regen in de drup geraken en niet zelden gaan de dieren er aan het einde van hun lange traumatische 'rit' ook nog eens op achteruit!

Veel dieren worden immers vokomen impulsief vanaf het internet uitgezocht zonder dat men kennis heeft van karakter en de omstandigheden waaronder het heeft geleefd maar die het dier wel hebben gevormd.

De Nederlandse en Belgische asielen kunnen de buitenlandse dieren echt missen als kiespijn en de stichtingen die de dieren naar hier haalden zijn vaak niet genegen en/of in de omstandigheden om het dier optimaal van de benodigde opvang, begeleiding en resocialisatie te voorzien zodat zo'n dier in kwestie vaak alsnog eindigt op de tafel van een dierenarts aan de naald van het vroegtijdige dodelijke spuitje.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Tanja | Antwoord 14.10.2013 23.02

Wauw, jullie visie ten aanzien van dierenhulp in het land van herkomst vind ik een verademing. Super wat jullie al zoveel jaren doen, dank!

ineke | Antwoord 07.09.2013 21.27

Dus dan weet je wel wat voor vlees je in de kuip hebt .Marktplaats is voor handelaars niet voor liefhebbers

ineke | Antwoord 04.09.2013 20.27

Als je goed op de site kijkt zie je dat Els na 17 jaar n vakantie heeft,dus ze kan even niet antwoorden.LEZEN VOOR JE OORDEELD Madelon!!!

Ineke 07.09.2013 21.29

Hoop trouwens dat je fijne dagen hebt gehad

Els 07.09.2013 21.18

Hoi Ineke, ik ben weer terug maar ga hier niet op reageren. Madelon WIL gewoon niet lezen wat er staat en Polman adverteert op Marktplaats met dieren.

isa | Antwoord 04.09.2013 17.25

als maria polman haar dieren niet kwijt kan ,verdwijnen deze ook in het asiel.DUS...

madelon | Antwoord 04.09.2013 00.59

In vind het echt triest dat jullie beweren dat organisaties die buitenlandse honden hierheen halen geen ervaring etc hebben.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

24.09 | 12:54

Hoi John, dat is lief! Dankjewel! Ik denk dat het nog niet veel mensen is opgevallen. Maar we staan er nu al veel positiever op!

...
24.09 | 11:34

Inmiddels aan jullie oproep gevolg gegeven! Ben verbaasd dat niet meer mensen een positieve review hebben geplaatst nadat al zoveel dieren zijn gered!

...
23.09 | 13:27

Gino hoort bij Dier en Project, is al zoveel jaar één met de stichting, Hopelijk krijgt hij die tijd die jullie ook zo hard nodig hebben met hem❤️

...
22.09 | 15:00

Ik hoop zo dat hij nog een mooie reservetijd krijgt. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag, heb ik een zwak voor hem.

...
Je vindt deze pagina leuk