Omaatje

Omaatje

Ik wil er eigenlijk niet teveel over zeggen of schrijven. We mochten haar ophalen vanuit de broodfok en ze wordt geschat op 16 jaar! Toen we haar meenamen waren haar pupjes pas gespreend, haar hubertusklauwtjes ingegroeid en haar eigenwaarde/zelfvertrouwen beneden het nulpunt gedaald. Normaliter vind ik broodfok niet eens een scheldwoord, men verdient er brood aan. Ik ken fokkers die beweren te fokken in het belang van het ras, vragen duizenden euro's voor een pup terwijl de kosten niet veel hoger liggen en dat noem ik dan geen brood maar champagnefokkers. Maar zodra dieren worden uitgemolken tot op deze leeftijd, zo weinig vreugde mogen hebben leren kennen en op die manier (onder zachte dwang) de fokkerij pas mogen verlaten heb ik er helemaal geen enkel fatsoenlijk woord meer voor over. Hoe dan ook, sinds kort wordt ze in de watjes gelegd bij Helene die haar tijdelijke opvang biedt. Maar die zorg moet wel gecontinueerd kunnen worden. En daarvoor zijn wij op zoek naar iemand met een zachte bank en met een gouden hart. Omaatje zal nog gesteriliseerd moeten worden maar geheel tegen onze gewoontes in doen we dat bij voorkeur vanuit haar voor altijd thuis-huis. Bij interesse even mailen met elsadams@xs4all.nl of bellen met 0165 366630

 

Uiteraard brengen we de mogelijk geschikte aspirant adoptanten in contact met haar pleeg!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.01 | 11:31

Ik zit naar dat plaatje over dieren proeverij te kijken naar de merken. Sommigen had ik ook. Ik ga dit delen. Mensen horen dit meer te weten.

...
18.01 | 07:12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

...
15.01 | 21:21

Dat zal inderdaad niet makkelijk zijn. Je hebt samen zo veel mee gemaakt en een eenheid geworden. Heel mooi, maar het gemis zal intens pijnlijk zijn. Sterkte!

...
15.01 | 19:56

John, heel veel dank voor de mooie jaren die je Zorro nog gegeven hebt. Je bent er een uit duizenden! Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

...
Je vindt deze pagina leuk