Brutus

Schoothondje Brutus...

Brutus

We zochten al eerder zeer fanatiek naar een geschikte adoptant voor Brutus en met succes. Dat dachten we tenminste. Na wekenlang proberen, overwegen, wandelen en nogmaals overdenken was er toch niet helemaal de klik tussen Brutus en de al aanwezige teef des huizes en werd afgezien van adoptie. Het was wellicht een moedige poging maar daarmee verdween ook Brutus weer uit het beeld van mogelijk geschikte adoptanten. En Brutus verblijft al véél te lang binnen de muren van het asiel!

Brutus is een gecastreerde reu van 6 jaar jong. Hij is ontzettend lief en aanhankelijk. Misschien iets té aanhankelijk want hij kan erg slecht alleen zijn. Een kenneltje is geen overbodige luxe voor de momenten dat u even niet ter beschikking staat van Brutus. Een bench is zinloos want hij heeft het wereldrecord 'wurm jezelf uit een bench' op naam staan. Brutus kan niet met katten, op straat reageert hij goed, of helemaal niet, op andere honden maar ermee samen in één huis wonen is wellicht moeilijk voor hem. Vooral ook omdat hij graag de aandacht opeist.

Brutus verblijft al te lange tijd in het asiel. Natuurlijk beseffen wij dat hij een gebruiksaanwijzing heeft maar die wordt bijgeleverd. De medewerkers van het asiel Walcheren kunnen u namelijk alles vertellen over Brutus...

Maanweg 5
4382 MZ Vlissingen

Tel. : 0118-613579 
E-mail: info@dierenasielwalcheren.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 13.00 - 16.00 uur
Zaterdag: 11.00 - 12.30 uur
Zon- en feestdagen: gesloten.
Op zaterdag is het ook mogelijk om op afspraak buiten de openingstijden bij ons langs te komen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.01 | 08:05

Jan, een heel fijne dag wensen is nu met de ellende van Buffy niet direct aan de orde vrees ik, maar toch hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.

...
16.01 | 17:50

Een hoge rekening is heel akelig maar als je dier dan maar beter wordt.
Nu weet je eigenlijk nog niks. Het beste er maar van hopen.

...
16.01 | 07:56

Ik zou haar ook zeker niet in een kliniek achter laten. Maar ik zal wel de mooiste kaars aansteken die ik heb.

...
15.01 | 12:48

Een kilootje meer of minder …. is heel veel dierenwelzijn waard!

...
Je vindt deze pagina leuk