Dascha

Dascha

Er zjn mensen die durven beweren dat men in de asielen slechts honden vindt met 'gedragsproblemen'. En daar zijn wij het dus helemaal niet mee eens! Vaak is het gedrag wat de onwetende mens als probleem beziet ook een beetje rasgroep-gerelateerd en het is echt noodzakelijk om zich eens in een bepaald ras te verdiepen ten aanzien van uw woon- werk- en gezinssituatie. Wat heeft u de hond te bieden? Bovendien heeft een asielhond als voordeel dat zijn/haar eventuele gebruiksaanwijzing al is geschreven en die moet dan uitsluitend nog in acht worden genomen.

Dascha is een Rottweiler teef van 4 jaar jong! Ze is een mooie, zelfverzekerde, baasgerichte dame. Aanhankelijk, open, vriendelijk en voor een stevig in zijn/haar schoenen staande aspirant adoptant met ervaring is zij dan ook een droom van een hond! Een vriendelijke reuzin die met reeds geschreven gebruiksaanwijzing wordt 'geleverd'.

Dascha verblijft in Dierenthuis Arnhem, Velp en omgeving
Larensteinselaan 32 in Velp.
Tel: 026 3619861

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 13:21

Die Dirkje toch! Hij was vast je creatie aan het bewonderen.

...
20.06 | 17:41

Wat leuk en origineel. Ik heb nooit veel dopjes maar ik zal ze bewaren en hier en daar ook rondvragen.

...
18.06 | 17:19

Maar twee doosjes Renske kosten toch geen 4,95? Dat kan ik goedkoper zelf kopen en er meer schenken voor hetzelfde geld. Krijgen jullie het resterende geld ook?

...
18.06 | 07:31

Zo zie je maar wat liefde, rust, geduld en een fijne omgeving kan bewerkstelligen.

...
Je vindt deze pagina leuk