Siska

Siska

Siska is een 2 jarige Mechelse herderin. Ze is in haar jonge leventje net iets te vaak teleurgesteld om haar trouwe hondenhartje nogmaals op slag te kunnen verliezen. Dat heeft even tijd nodig! Dat mag voor de aspirant adoptant die over enig inlevingsvermogen beschikt natuurlijk geen probleem zijn. Siska is gen uitzondering in haar rasgroep want ook zij beschikt over ontzettend veel energie die zij graag positief wil gebruiken om samen met haar (toekomstige) mens actie te ondernemen. Haar thuisbasis dient bij voorkeur rustig te zijn en ze is (nu nog) niet geschikt als maatje/huisgenoot van kinderen. Omdat Siska in het recente verleden werd aangevallen door een andere hond heeft ze bedacht dat de aanval waarschijnlijk de beste verdediging is. Maar een begripvolle, consequente kenner van herders zal dit probleem op den duur het hoofd weten te bieden. Door dit 'probleem' wordt ze momenteel niet geplaatst bij andere honden.

 

Siska verblijft in Dierenthuis Arnhem, Velp en omgeving
Larensteinselaan 32 in Velp.
Tel: 026 3619861

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Maaike van Rooy | Antwoord 13.06.2018 18.57

Lieve Els,
Ontzettend bedankt voor het onder de aandacht brengen van deze geweldige honden die allemaal een eerlijke kans verdienen!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 13:21

Die Dirkje toch! Hij was vast je creatie aan het bewonderen.

...
20.06 | 17:41

Wat leuk en origineel. Ik heb nooit veel dopjes maar ik zal ze bewaren en hier en daar ook rondvragen.

...
18.06 | 17:19

Maar twee doosjes Renske kosten toch geen 4,95? Dat kan ik goedkoper zelf kopen en er meer schenken voor hetzelfde geld. Krijgen jullie het resterende geld ook?

...
18.06 | 07:31

Zo zie je maar wat liefde, rust, geduld en een fijne omgeving kan bewerkstelligen.

...
Je vindt deze pagina leuk