Siska

Siska

Siska is een 2 jarige Mechelse herderin. Ze is in haar jonge leventje net iets te vaak teleurgesteld om haar trouwe hondenhartje nogmaals op slag te kunnen verliezen. Dat heeft even tijd nodig! Dat mag voor de aspirant adoptant die over enig inlevingsvermogen beschikt natuurlijk geen probleem zijn. Siska is gen uitzondering in haar rasgroep want ook zij beschikt over ontzettend veel energie die zij graag positief wil gebruiken om samen met haar (toekomstige) mens actie te ondernemen. Haar thuisbasis dient bij voorkeur rustig te zijn en ze is (nu nog) niet geschikt als maatje/huisgenoot van kinderen. Omdat Siska in het recente verleden werd aangevallen door een andere hond heeft ze bedacht dat de aanval waarschijnlijk de beste verdediging is. Maar een begripvolle, consequente kenner van herders zal dit probleem op den duur het hoofd weten te bieden. Door dit 'probleem' wordt ze momenteel niet geplaatst bij andere honden.

 

Siska verblijft in Dierenthuis Arnhem, Velp en omgeving
Larensteinselaan 32 in Velp.
Tel: 026 3619861

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Maaike van Rooy | Antwoord 13.06.2018 18.57

Lieve Els,
Ontzettend bedankt voor het onder de aandacht brengen van deze geweldige honden die allemaal een eerlijke kans verdienen!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

12.08 | 16:45

Els, dit is schrikken. Hopen dat dit niet meer gebeurt. Wat een attente meneer die zo bezorgd was. Die zijn zeldzaam. Heb je hem uitgenodigd op de opendeur dag?

...
12.08 | 07:40

Slaaptekort kan je erg akelig van worden. Toch wel erg aardig van die bezorgde meneer. Ik hoop dat je vannacht je slaap hebt ingehaald. Pas op jezelf hoor.

...
11.08 | 19:39

Beste Els, je zorgt super voor de dieren;
Nu ook even heel goed voor jezelf zorgen;! In de eerste plaats voor jezelf en je naasten maar ook voor de dieren;

...
11.08 | 08:04

Ik weet dat het geen makkelijk hondje is maar wat toch een droppie.
Die óógjes en die blik. Ik smelt helemaal.

...
Je vindt deze pagina leuk