Die Cor en Ona  die 2 hebben elkaar zo lief ze willen maar niet weg gaan,  ....  de media zadelt ons telkens op met het gevaar, de angst, hoe moet ik verder, vele vragen komen dan op waardoor je uit ballans kunt raken.

Verbinden, opnieuw verbinden met Moeder aarde , Gaya word t ook wel genoemd

lief medemens dat jij bent.

zelf nog wel verbonden met jou oorsprong , met jou meest natuurlijke aard die je in je liefdevolle krachtige staat die jou geboorterecht is, met Gaya , moeder aarde, zij is net als een beschermende moeder die maar een ding wil, jou als mens te voeden met liefde met aandacht met bescherming , zij wil jou omarmen met haar totale volheid van beschermende kracht  waardoor als je het jezelf toestaat om je te verbinden met haar door jezelf  de twijfels , angsten en on- ballans  al snel verdwijnen en jij zelf weer in een glorie van evenwicht, geluk en liefde weer krachtig zal stralen.

Daarom geef ik een Moederaarde lichtliefde  bijeenkomst op een mooie plek in de natuur dichtbij een stromend beekje en water en gaan wij ons allen op een rustige manier verbinden en daardoor opnieuw weer heel- zijn.

Natuurlijk zouden er vragen kunnen zijn , hoe en het waarom ik dit doe , het is een lang verhaal van vele jaren ik zal het dan informatief even  omschrijven.

Voor een aantal jaren geleden   ben ik door middel van een dol-fijne  sessie  met mijn astraal lichaam op een hemelse mooie plaats geweest, daar ben ik een tijdlang geweest en kreeg daar op een telepathische wijze deze informatie   en lessen , maar ik moest wachten totdat ik mijzelf met het mannelijke en vrouwelijke zou verbinden men gaf mij hierbij geen tijd aan , als het zover zou zijn dan wist ik het wel , het heeft meerdere jaren geduurd en op een mooie zomerdag in juli  gebeurde het samen met een geweldige zachte en liefdevolle vrouw, alles werd al snel duidelijk voor mij,onder  de boom, het water in moeder natuur.

De kosten hiervoor  maak ik bekend op mijn facebookgroep  , kijk hiervoor op facebook op mijn naam Johan Gelissen  dan kan ik je in de besloten groep toevoegen


Welke dag?    zaterdag of op een zon- dag    starten wij meestal in de ochtend en eindigen wij wanneer we allen klaar zijn, neem dus ook jezelf en voldoende tijd mee want de natuurwezens laten zich niet haasten , het gaat deze dag ook oom t ont-haasten van de maatschappij  om jezelf  geheel natuurlijk zelf weer in  een rustige evenwichtige toestand terug te vinden

Waar vind t plaats?  

hIn het midden van het prachtige natuurgebied Strijthagen, langs stromende beekje,s door de bossen  langs de paden  en vijvers .

   En anders  ergens in zuid limburg op een mooie plek in de natuur.

Aanmelden alhier of  de  facebooksite  :  

https://www.facebook.com/groups/498039837630902

                of  klik hiervoor op de knop( button) rechts van deze text .

                 Zie ook tabblad  Natuurwezenswandeling op deze site .

Mee te nemen:   jezelf  in een vrolijke , happy toestand,   water en wat voeding voor jezelf, stevige  en waterdichte wandelschoennen .

Meest recente reacties

30.10 | 21:34

Ik ben geïnteresseerd in de pen. Kan je de pen in het zelfde tasje meenemen waarin ook mobieltje zit met magnetisch hoesje?

12.10 | 19:25

Hallo Marlies Vercoulen, stuur je bericht naar mijn mail adres Josifel@freeler.nl

12.10 | 09:16

Nou geweldig, als deze ook werkt, zou er ook wel een willen.

06.10 | 08:02

De gebruiksaanwijzing lever ik erbij , de pen is persoonlijk voor jou eigen magnetish veld iemand anders mag hem dus nooit gebruiken want dat geeft een verstoring

Deel deze pagina