paranormale thriller

Hierbij, en ik ben uiterst blij dat ik hem aan jullie mag laten zien, de omslag van De Kluwen, mijn nieuwste en paranormale thriller! *delen van dit bericht stel ik heel erg op prijs. *De Kluwen is al te bestellen (vrijblijvend). Stuur een e-mail naar: pixel@zeelandnet.nl met je naam en in het onderwerp: bestel De Kluwen. (De vroege bestellers krijgen een toepasselijk extraatje en een in hanenpoten geschreven persoonlijke boodschap in hun exemplaar.) De prijs van het boek is €20,00 plus portokosten als je via mij al bestelt. Helaas vanuit Nederland naar België een stuk meer dan binnen Nederland. #griezelboek #bookstagram #boekstagram #spanning #boek #bibberen #suspensethriller

31 oktober 2021 verschijnt mijn volgende (paranormale) thriller DE KLUWEN!


 
FLAPTEKST: Vijf vrienden. Hun vriendschap is hecht. Voor hun televisieprogramma onderzoeken ze paranormale verschijnselen. Zij weten dat geesten bestaan en zijn er niet bang van.
Tot ze zich in het huis van een occultist en seriemoordenaar laten opsluiten.
Vanaf dat moment loopt de hele mensheid groot gevaar. Zij kunnen de wereld echter alleen van de ondergang redden door zelf in leven te blijven. De sterkte van hun vriendschap, hun moed, en hun beslissingen zullen uiteindelijk de doorslag geven.
De Kluwen is een verhaal dat de grens tussen eng en gruwelijk angstvallig vaak overschrijdt. Voor lezers met stalen zenuwen.

inkijkexemplaar: (link naar Bol) De Kluwen, Terrence Lauerhohn | 9789493210950 | Boeken | bol.com
 
zie ook de recensies: recensies/interviews - www.123website.nl/lauerhohn

ISBN: 9789493210950

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

03.11 | 08:49

Dank je, Patsi Het is allemaal nog wennen, een uitgever die dit voor mij regelt ipv andersom

...
02.11 | 21:10

Je weet dat ik op de eerste rij sta! 😉

...
09.07 | 08:44

Dank je, William. Gelukkig is het allemaal gelukt.

...
09.07 | 08:43

Dank je, Sherry

...
Je vindt deze pagina leuk