verschijnt 30 november 2019

zie hieronder voor de winactie:

pre-order Blauwe bonen nu en maak kans op ...

WINACTIE (met extra’s)!

Terrence Lauerhohn verloot TWEE gesigneerde exemplaren van zijn nieuwste thriller, Blauwe bonen (en, met nog meer extra’s… voor iedereen die het boek bestelt).

*Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken:

 

 

Blauwe bonen is nu al te pre-orderen!

Onder de snelle bestellers verloot Terrence  twee gesigneerde exemplaren, en iedereen die het boek via hem bestelt mag een giftbag met toepasselijke cadeautjes of een gratis digitaal exemplaar van twee andere boeken van Terrence uitkiezen, met dank aan zijn uitgever, Ambilicious (keuze tussen: Nirwana – toekomstthriller – en Zielenmenners –Horrorfantasy –).

Stuur een e-mail naar pixel@zeelandnet.nl, met je naam en adres en als onderwerp: ‘alvast Blauwe bonen bestellen’. (gesigneerde exemplaren)

*aanbieding en win-actie gelden tot 30 november 2019.

Terrence zal je na aanschaf van het boek naar je cadeaukeuze vragen en dat zal dan z.s.m. met Blauwe bonen naar je worden toegestuurd.

Website Terrence Lauerhohn: www.123website.nl/lauerhohn

Blauwe bonen op Facebook:

https://www.facebook.com/Blauwe-bonen-899197750411653/?modal=admin_todo_tour

#blauwebonenroman

BLOG:

Blauwe bonen, het aangrijpende en spannende relaas van een misdadiger.

“Een intrigerend en meeslepend verhaal over een wereld die we zelden zien.” (auteur Anthony Holslag)

“Een spannende, integere, slimme thriller die de duistere hoekjes van je geest even belicht.” (Verhaaldeskundige Ambilicious uitg.)

“Blauwe bonen was echt voor mij al een genot om te lezen als manuscript”. (Danielle Henssen, proeflezeres)

“Zeer aangrijpende, meeslepende thriller. Pakt je bij je nekvel en laat je niet meer los.” (Nathalie Lemaitre, proeflezeres)

Ik ben en mag dus ook best wel trots zijn op mijn misdaadthriller Blauwe bonen. Bijna drie jaar geleden begon ik aan het manuscript voor dit verhaal, dat vooral dankzij de thema’s en de aard van het hoofdpersonage een literaire thriller genoemd mag worden. Ook al is Blauwe bonen niet mijn eerste boek en wel mijn vijfde alweer, is het toch een debuut. Tot nu toe schreef ik namelijk Fantasy, Horror en bovennatuurlijke Thrillers met een Sciencefictionrand, maar Blauwe bonen is mijn eerste misdaadverhaal dat ook in de echte wereld zomaar zou kunnen gebeuren. Het hoofdpersonage, zelf allesbehalve een lieverdje, staat in het criminele wereldje bekend als de Crooner. Na een gevalletje van pure pech krijgt hij de grootste gangsterbaas uit de onderwereld achter zich aan. Om zijn voortijdige dood te voorkomen gaat hij als eerste over tot actie. Die beslissing voert hem echter naar een door hemzelf gehate ontdekkingstocht over zichzelf en zijn beweegredenen, en brengt hem in een ontzettend naar pakket waar hij zichzelf uit moet zien te vechten om de wraak van de gangsterbaas te overleven.

Bij het schrijven van dit verhaal – dat losjes is gebaseerd op het sprookje Blauwbaard –, volgde ik graag de manieren van mijn grote voorbeelden op Thrillergebied: Quentin Tarantino en Joel & Ethan Coen, ofwel de Coen brs. Zet je dus maar schrap voor flink wat absurd geweld en welhaast magisch realistische belevenissen.

Al bij de aanvang ondervond ik dat het schrijven van dit soort verhalen mij erg goed bevalt. De eerste versie van Blauwe bonen werd dan ook binnen enkele maanden afgerond. Nu ben ik drie schrap - en herschrijfrondes verder en werken mijn uitgever (Ambilicious) en ik aan de uiteindelijke, definitieve versie, die november 2019 zal  verschijnen.

Degene die mijn eerdere boeken graag hebben gelezen en van Fantasy, Horror en Sciencefiction houden, hoeven echter niet bang te zijn dat ze nu alleen nog maar misdaadthrillers van mijn hand kunnen verwachten. Ik blijf even graag in de bovennatuurlijke wereld rondhangen met mijn pen, maar ik breid mijn oeuvre wel heel graag uit met dit nieuwe genre.

Ik hoop dat ik jullie zo snel mogelijk de omslag van Blauwe bonen kan laten zien, die ongetwijfeld heel oogstrelend – of toepasselijk zal zijn –

Blauwe bonen op Facebook:

https://www.facebook.com/Blauwe-bonen-899197750411653/?modal=admin_todo_tour

 

#blauwebonenroman

 

 

*Delen van dit bericht (Facebook, twitter, instagram, enz.) stel ik heel erg op prijs.

 

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.10 | 11:25

Dank je, Eva. Het gaat goed, hor en ik blijf zeker schrijven

...
08.10 | 11:12

Dag Terrence, hoe gaat het met je? Het laatste wat ik van je heb gehoord ging over hartklachten, gaat het nu beter? wel blijven schrijven hoor, Eva van B.

...
31.05 | 14:37

Dank je, Eva

...
31.05 | 13:59

Dag Terrence, gefeliciteerd, en een fijne dag vandaag.
groetjes, Eva van Baar

...
Je vindt deze pagina leuk