Terrence's Blog

Nirwana, de eerste indrukken-Zondering, manuscript af

Vandaag heb ik de tweede versie van mijn volgende manuscript (Thriller) Zondering (zonder L of AF) voltooid, na een hele zwik nieuwe correcties en na een punt achter het 59.340ste woord te hebben gezet.

Deze versie mogen mijn uitgever en enkele proeflezers lezen. Geen haast echter, Nirwana is amper afgekoeld en moet nog een snelweg naar de lezers vinden.

(zie onder meer het leesfragment: http://www.123website.nl/lauerhohn )

Binnenkort volgt de uitslag van de Thrillerlezersleesclub die Nirwana heeft behandeld, en de blogtour start dit weekend, met 'Mustreads or not' als eerste in een rij van zes bloggers.

Het boek is ook naar enkele gerenommeerde recensenten opgestuurd, én het dingt mee naar de Harland roman Awards 2017 (met heel veel dank aan mijn uitgever, voor het vertrouwen in Nirwana).

En, Nirwana wacht nog een nieuw uiterlijk, welke tijdens de (daarom verlate) presentatie zal worden onthuld. Ik hoop de datum daarvan heel snel te kunnen bekendmaken. 7 februari weet ik meer.

Tot nu toe is mij al wel duidelijk dat de huidige druk van Nirwana een behoorlijke indruk bij lezers achterlaat, wat ook mijn bedoeling is en wat mijn stille wens is. Het is een indrukwekkend verhaal, met scenes en omstandigheden die de zenuwen van sommige lezers misschien wel tot het uiterste uitdagen. Maar, een Thriller moet rillingen veroorzaken om goed te zijn, vind ik althans. Dus, beven is goed, en ik hoop dat iedereen die het boek leest dat tot en met het laatste woord zal doen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

09.07 | 08:44

Dank je, William. Gelukkig is het allemaal gelukt.

...
09.07 | 08:43

Dank je, Sherry

...
09.07 | 01:53

Leuke website heb je!

...
05.07 | 18:02

https://www.ad.nl/binnenland/verschillende-vaccins-combineren-kan-pfizer-na-astrazenaca-geeft-zelfde-of-meer-antistoffen~a3dee329

...
Je vindt deze pagina leuk