Het laatste nieuws

Vijf deelnemers deden mee met de leesclub rond mijn Thriller-noir Blauwe bonen, bij Thrillerlezers. De uitslag mag ik gelukkig uitzonderlijk goed noemen. Hieronder de eerste prachtige beoordeling:

Tamara Van Houwelingen - Gruben las het boek Blauwe bonen van Terrence Lauerhohn. Een boek wat meer aandacht verdient, omdat het echt goed blijkt te zijn. Alle leden van de leesclub waren enthousiast namelijk. Volgende week hun verslag.

https://thrillerlezers.blogspot.com/2020/06/blauwe-bonen-van-terrence-lauerhohn.html?m=1&fbclid=IwAR3mVEZInUC1QqYFu74jdoc7I_NsHZ2-tcBi5slEGdRxNumys0owHcQBOOs

Ook Leeskost besteedde aandacht aan Blauwe bonen. In de link kun je lezen wat zij ervan vinden :-)
https://www.leeskost.nl/2020/06/blauwe-bonen/?fbclid=IwAR21ia4m9kTu3_vFvYFRadPv0Mftx3XopZQ7dYd0nrVXOYKhfU21ZuZ7Fcs

Ben zo blij!!!
De spannende boekweken - 1-21 juni - beginnen goed voor mijn BLAUWE BONEN (Thriller-noir). De papieren versie verscheen op 30 november 2019… en nu is daar ook de digitale versie, in een TWEEDE druk 😊. Geen grote veranderingen, slechts een vergeten spelfoutje of twee aangepast.
In verband met het coronavirus zal alleen de digitale versie voorlopig als tweede druk te koop zijn. Er zijn gelukkig nog papieren exemplaren van Blauwe bonen in omloop, maar die voorraad is natuurlijk niet onuitputtelijk, dus wees er voor de zekerheid snel bij. 😊
Blauwe bonen wordt uitgegeven door: Ambilicious uitg. en is onder meer via de uitgever te bestellen, en bij alle online boekwinkels... (waarschijnlijk ook bij enkele fysieke winkels :-), maar ik ben ze niet allemaal afgegaan, dus ik weet niet bij welke :-) ).

Nieuwe reacties

08.10 | 11:25

Dank je, Eva. Het gaat goed, hor en ik blijf zeker schrijven

...
08.10 | 11:12

Dag Terrence, hoe gaat het met je? Het laatste wat ik van je heb gehoord ging over hartklachten, gaat het nu beter? wel blijven schrijven hoor, Eva van B.

...
31.05 | 14:37

Dank je, Eva

...
31.05 | 13:59

Dag Terrence, gefeliciteerd, en een fijne dag vandaag.
groetjes, Eva van Baar

...