Fantasy/Spanning) met horrorelementen

De omslag van Zielenmenners, en meer informatie over het boek

Zielenmenners (Fantasy/Spanning-met horrorelementen), van Terrence Lauerhohn.

Leesfragment Zielenmenners (link)

Recensies

Flaptekst:

De ooievaar brengt volgens onze folklore de kinderen. Dit volksgeloof verklaart niks meer dan dat. De mythe heeft echter een duistere, diepere oorsprong.

Het woord ooievaar is een verbastering van het Proto-Germaanse woord auda-bara-, dat letterlijk ‘schatdrager’ betekent. Hij draagt inderdaad een grote schat, de kinderziel. De ziel van het kind komt uit de Andere of Onderwereld. Deze wereld  is onder meer via een waterbron te bereiken.

Suzan Maryot is een ervaren politierechercheur in Manhattan. Zij en haar partner Bill jagen op twee seriemoordenaars die allebei  bovennatuurlijke krachten schijnen te bezitten. Suzan is vastbesloten om de waarheid over deze twee moordenaars te achterhalen. Wat ze ontdekt is een waarheid die voor gewone mensen beter geheim kan blijven.

… Niet elke mens heeft een menselijke ziel …

€19,95 Paperback
Genre: fantasy/spanning
Aantal pagina’s: 291
Eerste editie: november 2018
ISBN:
9789492551382

e-boek: Prijs €7,95

ISBN: 9789492551689

uitgever: Ambilicious LLP

*Zielenmenners is ook te bestellen bij de webwinkel van de uitgever: WEBWINKEL

---------------------------------------------------------------------------------------------

Zie ook (blog): Vreemde handtekening donkere pen

Zielenmenners is een fantasyverhaal, een tikje spiritueel, aanmerkelijk sensueel, en verrijkt met een royale scheut horrorsaus. De eerste versie van dit verhaal schreef ik in 2012, met toen nog Hellegebroed als titel. Zielenmenners is echter een titel die beter naar de aard van het verhaal verwijst. Vorig jaar haalde ik het manuscript van mijn digitale plank en herschreef ik het, omdat ik het echt die moeite waard vond.

***********************************************************************************************************************

Zo’n twee jaar geleden verscheen de eerste druk van mijn derde boek, Nirwana (dystopische thriller). Dit boek maakte – gelukkig – nogal wat tongen los en bleek menig lezer aan te zetten tot dieper nadenken over onze maatschappij en onze omgang met elkaar. Dat werd zeker niet in de laatste plaats veroorzaakt door de grimmige en bloedserieuze thema’s die in Nirwana voorkomen, zoals drugs en kinderprostitutie. De grootte van mijn lezerspubliek groeide er zelfs ietwat door.

Maar verschillende lezers haalden in hun recensies en reacties ook aan dat ze nooit van mij gehoord zouden hebben als vrienden of kennissen hen niet hadden getipt. Vandaar ben ik heel dankbaar voor de hulp van lezers die mijn boeken waarderen en ze tippen aan anderen, via mond-tot-mond reclame en via de sociale media.

Zielenmenners gaat vooral over de eeuwigdurende strijd tussen goed en kwaad, lichamelijk en spiritueel. Het boek bevat een kwistige dosis horror en sensualiteit, die zelfs af en toe aan erotiek likt. Toch is het verhaal toegankelijker dan Nirwana geworden. Maar, al behandelt Zielenmenners minder confronterende thema’s; het verhaal is minstens net zo spannend als Nirwana of mijn eerdere boeken en… het is een heel stuk dikker dan mijn eerdere boeken.

Ik hoop dat behoorlijk wat lezers Zielenmenners positief genoeg zullen beoordelen om ook dit als boekentip aan nieuwe lezers door te geven. Bij voorbaat mijn dank voor alle waardering en hulp bij mijn queeste naar de nodige bekendheid!

 

 

Via mij bestelde exemplaren: inclusief handtekening en unieke boekenlegger.

Gesigneerde exemplaren van Zielenmenners kunnen onder meer bij mij persoonlijk worden besteld.

Stuur een e-mail naar: pixel@zeelandnet.nl, onderwerp: bestellen Zielenmenners, en je naam in het bericht.
Na ontvangst reageer ik z.s.m.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

mireille | Antwoord 08.07.2018 17:03

lijkt me super spannend

Leen | Antwoord 08.07.2018 15:15

Wow, klinkt echt wel goed!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

03.11 | 08:49

Dank je, Patsi Het is allemaal nog wennen, een uitgever die dit voor mij regelt ipv andersom

...
02.11 | 21:10

Je weet dat ik op de eerste rij sta! 😉

...
09.07 | 08:44

Dank je, William. Gelukkig is het allemaal gelukt.

...
09.07 | 08:43

Dank je, Sherry

...
Je vindt deze pagina leuk