Gastenboek

Ik houd van feedback. Dus schrijf wat in het gastenboek.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Helpfuljosh, 19. okt, 2015
Beste Marianne en Chris,

Leuke blog om te lezen, je hebt een vlotte pen, en de foto's geven een heel mooi beeld van jullie reis. Hebben jullie er wel eens aan gedacht om een van jullie mooiste foto's te laten afdrukken op hout? Wellicht kan ik jullie iets aanbieden in ruil voor een kleine promotie op jullie mooie blog. Laat maar weten of jullie dit interesseert. Foto's op hout geven meer diepte en persoonlijkheid aan een foto en zijn prachtig als herinnering aan de muur.
De specialist in foto's op hout printen en webwinkelaward winnaar is Timberprint.nl
E-mail:
Geschreven door John en José Brands, 9. aug, 2012
Hallo Marianne en Chris,
Ik heb genoten van jullie verhaal. Wij gaan dezelfde reis maken in november.
Verheugen ons er heel erg op, mede door jullie verslag. Groeten Jose en John Brands uit Beek Limburg Nog even een vraagje. Hadden jullie de standaardprijs betaald voor de beachvilla? Ik vraag dat omdat het Hudhuranfushi ook gardenrooms heeft (niet dat ze je ergens acherin duwen!)
E-mail:
Geschreven door Geja Klomp, 8. aug, 2012
Hallo Marianne, wat een prachtig reisverslag. Je zou zo journalist kunnen worden. Wij wilden in november ook deze rondreis gaan maken en jouw verslag bracht me op het idee om het te combineren met de Malediven en Dubai.
Alleen kan ik bij de vlucht van Fox geen stopover in Dubai maken. Had jij de vlucht soms zelf geboekt of was het in maart nog wel mogelijk? Hoor graag van je! Misschien heb je ook nog andere tips. Hartelijke groeten, Geja
E-mail: