Soesterkampioenschappen spijkerslaan seizoen 2018

Zaterdagavond 7-12-2019 wordt er in het Duivenzaaltje  Oostergracht 46     3763LZ weer het traditionele Bouwersbal voor de 12e keer georganiseerd.

In de periode voor afgaand aan het grote carnavalsweekend organiseren de Narre Knollen  het Bouwersbal een avond die in het teken staat van de bouwers van wagenbouw voor de diverse optochten.

Tijdens deze avond wordt er gestreden om het openkampioenschap Spijkerslaan van Soest.

Vorige seizoen waren er aantal verenigingen uit de regio o.a. Grootstad met Joris 43e Erwtenschieter, de Dwarsliggers en de Onafhankelijke, Zotteklappers Platte Lands Genots Knotsen, De Hammies zijn naar Soest komen om aan het kampioenschap deel te nemen.

Het deelnemers aantal was dit jaar 30 totaal, bij de dames 11 deelneemsters en bij de heren 19 deelnemers.

Na een avond vol sportieve strijd in een zeer feestelijke ambiance, werd bij de dames Adinda Kenter van de Narre Knollen uit Soest en bij de heren Mario van de Erwtenschieters de kampioenen.

Zei mogen een jaarlang de titel van het Soester kampioen Spijkerslaan dragen.En moeten deze volgend seizoen weer verdedigen.

OPTOCHT  : 22-02-2020

De inschrijving voor de optocht is opengesteld, iedereen die wil meedoen aan de optocht kan zich elke dag van 17.00uur t/m 19.00uur aanmelden bij Wil Meijer 035-6012020

Martin Loos

Voorzitter SKV de Narre Knollen