Nieuwjaarswedstrijd G team SO Soest De Narre Knollen

Nieuwjaarswedstrijd G-team SO Soest v.s. SKV de Narre Knollen. Foto eigendom SKV de Narre Knollen

Nieuwjaarswedstrijd G-team SO Soest v.s. SKV de Narre Knollen

Zondag 06 januari 2019


Voetbal
Voor de 11e keer was er de traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen het G-team van SO Soest en een team van de Soester Karnavals Vereniging de Narre Knollen.
G-Team SO Soest – SKV de Narre Knollen 3 - 3

Op zondagochtend om 11.30 uur vond aan de Bosstraat de traditionele Nieuwjaarswedstrijd plaats tussen het G-team van SO Soest en de Narre Knollen.
Aan de zijlijn stond natuurlijk Prinses Miranda I met haar adjudanten Patrick en Robert, dansmarieke Romy en haar gevolg, ook aanwezig was vanuit Amersfoort de Stadsprins Joris 43e met Adjudant Henk en zijn gevolg.
De aftrap werd gedaan door beide hoogheden die de bal met een één tweetje in het spel brachten.
Tijdens deze wedstrijd treed er een verkleed team van de Narre Knollen aan tegen het G-team van SO Soest.
Bij dit duel staat plezier bovenaan, maar toch is er bij beide teams de intentie om niet als verliezer van het veld te stappen.
Dit jaar werd er weer op het scherpst van de snede gestreden en toen de scheidsrechter het eindsignaal had gefloten stond de 3 - 3 eindstand op het scorebord.

Aansluitend aan de wedstrijd werd er in de kantine van SO Soest nog gezellig nagepraat en werden de spelers en trainers van het G team onderscheiden door Prinses Miranda I en Stadsprins Joris 43e.
Traditie getrouw word er elk jaar door de Hoogheid van de Narre Knollen en Stadsprins Joris een presentje meegenomen voor de spelers en begeleiding van het G-team.
Van Prinses Miranda I kregen de spelers en begeleiding een gezellig Bowling arrangement aangeboden door Bowling Overhees.
De voetbal traditie zal zeker voorgezet worden en de afspraak voor 05 januari 2020 is gelijk gemaakt.

Voordat de Narre Knollen hun eigen nieuwjaarsreceptie hadden bij café bar Willem I, werd nog de nieuwjaarsreceptie van het Groot Gaesbeeker Gilde bezocht.

De volgende activiteit van de Narre Knollen is het Soesterkampioenschap Spijkerslaan zaterdagavond 14 december 2019 in het “Duivenzaaltje” aan de Oostergracht.

Tot 5 januari 2020 aan de Bosstraat groeten wij allen met een driewerf AlAAF.

 

DE VOLGENDE WEDSTRIJD ZAL PLAATS VINDEN OP ZONDAG 05 JANUARI 2020 OM 11:00 UUR. tijd ovb


Martin Loos
Voorzitter
SKV de Narre Knollen