COVID-19

Soest, 16-05-2020

 Beste carnavalsvrienden,

 Wij leven op dit moment in een onwerkelijke wereld die bepaalt wordt door COVID 19.

COVID 19 een virus die vele levens beïnvloed en de gehele maatschappij ontregeld.

Door alle opgelegde wekenlange beperkingen zijn er mensen die graag wel weer een feestje willen vieren en er zijn mensen die hier ver vanaf willen blijven.

Aangezien we niet kunnen inschatten wat de COVID 19 maatregelen in de tijd gezien voor de maatschappij zal betekenen en wij dus ook niet kunnen inschatten wat dit betekend voor het Carnaval hebben wij de Soester Karnaval Vereniging de Narre Knollen voor het seizoen 2020-2021 het navolgende besloten.

 

Het seizoen 2020-2021.

 Prins of Prinses.

Wij zullen geen Prins of Prinses bekend maken, maar een Vorst of Vorstin van de Narre Knollen zal de scepter zwaaien en de kar gaan trekken.

Wij willen met deze beslissing voorkomen dat er mogelijke desinvesteringen door de nieuwe hoogheid gedaan worden. De meeste artikelen die een hoogheid nodig heeft voor zijn of haar seizoen zijn voorzien met de jaartallen 2020-2021 en zijn dus maar voor éénmalig gebruik.

 

Evenementen.

Wij hebben een aantal vaste evenementen die wij jaarlijks organiseren;

Prinsenbal (Dit jaar Vorstenbal), Bouwersbal, Nieuwjaarswedstrijd, Prinsenfestijn (Dit jaar Vorstenfestijn), Kleintje Carnaval, Kindercarnaval, Optocht, Seniorenbal en Sluitingsavond.

Het wel of niet doorgaan van deze evenementen zal afhankelijk zijn van de op dat moment geldende COVID 19 maatregelen.

Hierbij zullen onze beslissingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid genomen worden.

De veiligheid en gezondheid van iedereen die onze evenementen wil bezoeken, zal het aller belangrijkste zijn en onze evenementen zullen hier ondergeschikt aan zijn.

 Ondanks alle beperkingen en onzekerheden hopen wij dat wij U dit seizoen toch ergens kunnen begroeten en dat wij als vereniging dan weer wat ontspanning en vreugde kunnen terugbrengen voor alle mensen uit Soest en omgeving.

 

Stay Save.

 Het Bestuur

SKV de Narre Knollen