Welkom bij Voetbalvereniging Dokkum

Veteranen voetbal VV Dokkum - Be Quick

Zaterdag 26 april KONINGSDAG Traditionele wedstrijd veteranen VV Dokkum - Veteranen Be Quick op het Harddraverspark !! Aanvang 14.00 uur

Ben je ouder dan 35 jaar en jonger dan 80 en heb je in het eerste van VV Dokkum gespeeld geef je op voor de wedstrijd. Via contact!!!

VV Dokkum Agenda Komende periode

26 April Koningsdag: VV Dokkum in de stad met verkoop van pepermunt en snoep en draaiend Rad (nadere info volgt)

26 april Koningsdag 14.00 uur Veteranen Voetbal VV Dokkum - Be Quick (harddraverspark)

24 mei Voetbaldag VV Dokkum, 's middags en 's avonds (nadere info volgt)

14 juni Jan Wiersma toernooi VV Dokkum, hele dag (nadere info volgt)

Nick Keekstra
Joeke Vellema
Martijn Jongeling
Jan-Gerrit Tacoma
Andreas Gelderman

Dokkum deelt de punten met V.I.O.D.

Op zaterdag 12 april speelde de v.v. Dokkum zijn thuiswedstrijd tegen de V.I.O.D. Na twee mooie overwinningen steeg Dokkum zomaar enkele plaatsen op de ranglijst. Vandaag kon er, bij winst, weer een mooie slag gemaakt worden. Maar V.I.O.D. beet in het begin flink van zich af. Het zou een hele opgave worden om de Driesumers punten af te pakken. De spitsen van de gasten stond goed scherp. De verdediging van de thuisploeg hadden moeite met het directe spel naar voren. In het eerste kwartier liet de scheidsrechters tevens twee vlagsignalen links liggen en V.I.O.D. profiteerde daar 1 keer van. Terwijl beide gevallen duidelijk buitenspel waren, kon de ietwat warrige scheidsrechter het zelf schijnbaar beter beoordelen.

 

Dokkum moest nu flink aan de bak maar creëerde niet veel kansen in die 1e helft. Terwijl V.I.O.D. het betere van het spel had moest Dokkum meer tegenhouden dan dat het zelf iets kon creëren. In de 2e helft ging het beter met de groen/witten. Onder aanvoering van de sterke Nick Keekstra en Jan-Gerrit Tacoma werden er nu in ieder geval kansen gecreëerd. Maar het laatste tikje was steeds ondermaats. Martijn Jongeling, Minne Zijlstra, Jan-Gerrit Tacoma en Nick Keekstra hadden mogelijkheden om de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Maar slaagden daar niet in. V.I.O.D. speelde nu op de counter maar werden niet echt meer gevaarlijk.

 

De klok werd de grootste tegenstander van Dokkum en die kroop akelig snel naar de 90 minuten. Maar de 1-1 hing in de lucht. Toch duurde het tot de 92e minuut voordat de bal eindelijk eens goed viel. Een vrije trap aan de linkerkant van het veld werd door Andreas Gelderman opgeëist. Hij legde aan en schoot de bal met veel snelheid én een curve richting de lange hoek. De keeper kon het schot niet meer tegenhouden en de bal viel vlak onder de lat tegen de netten. Een schitterende vrije trap. Alles wat een groen/wit hart heeft sprong op de gevierde man en dat doelpunt was dus een hele opluchting. Niet veel later blies de scheidsrechter af en werden de punten dus gedeeld. Over beide helften gezien was dit misschien wel een terechte uitslag. Maar als Dokkum iets eerder de 1-1 had gemaakt had er nog wel wat meer ingezeten.

Digitaal Clubblad

Vergeet het nieuwe digitaal clubblad niet te checken mensen!

Lacht

Klik : Digitaal Clubblad

 

En zegt het voort !!!

Dokkum 1 verslaat gronitas 1

Wedstrijdverslag Gronitas 1 - Dokkum 1:  Wedstrijdverslagen

Per direct nieuwe trainingstijd alle D-pupillen 18.00u tot 19.00u

Per direct nieuwe trainingstijd alle D-pupillen 18.00u tot 19.00u

Doe mee aan de flessenactie van de Jumbo

VV Dokkum heeft een Koker bij de jumbo aan de rondweg west. Daarmee kan iedereen die het wil de VV Dokkum steune. Door het flessenbonnetje in onze koker te deponeren. Flessen kunnen ook worden ingeleverd in de kantine!!!  HARTELIJK DANK VOOR UW STEUN!!!

Hoofdsponsor & subsponsoren (klik op het logo voor de website)