In 5 minuten kan je eigen website online zijn!

Uw eigen website
Uniek. Makkelijk. Gratis.

Uniek. Makkelijk. Gratis.

Testimonials

Weblog
Met 123website kan je eenvoudig de layout aanpassen, en tekst, foto's en film-
pjes plaatsen. Ik heb ervaring met meer-
dere systemen, maar deze bevalt mij tot nu toe het beste.
Weblog
Hondenkennel
Sinds 2005 fokken we honden en onze 123website is uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor fans van Labradors over de hele wereld.
Hondenkennel
Familiewebsite
Als ík een website kan maken, kan iedereen het! De albums zijn geweldig om foto’s en filmpjes met mijn wijd verspreide familie te delen.
Familiewebsite

VERKOOP PRODUCTEN EN DIENSTEN

Je klanten zijn online en benieuwd naar jou!

Het is net of we 123website precies voor jou gemaakt hebben, als kleine ondernemer, timmerman, tuinman, huismeester, kunstenaar of winkelier die wel wat hulp kan gebruiken. Op 123website kan iedereen een eigen website maken. Zodat klanten je ook echt vinden. Vertoon al je producten in fotoalbums, beschrijf je aanbod of je specifieke ervaring en plaats nieuwtjes of speciale events online om je bedrijf goed te verkopen. Echt kinderlijk eenvoudig; binnen 5 minuten kun je online zijn. Probeer het gewoon meteen uit!

VERENIG VRIENDEN EN INTERESSEN

123website is net een online clubhuis

Clubs en verenigingen brengen mensen bij elkaar. Sportverenigingen, motorclubs en goede doelen – de lijst is eindeloos. Dat geldt ook voor de taken die nodig zijn om ze draaiende te houden! Met 123website gaat dat heel gemakkelijk. Met 123website voor je vereniging hebben alle leden en gebeurtenissen opeens één centraal trefpunt. Statuten, evenementen, nieuwtjes, een ledenlijst of een fotoalbum – alles is mogelijk. Communiceer rechtstreeks via de site en houd elkaar op de hoogte. Met 123website blijft je vereniging draaiende. Probeer het meteen!

SCHRIJF OVER JEZELF EN JE LEVEN

Vertel je eigen verhalen in een persoonlijk blog

Wil je weten hoe goed je kunt schrijven? Of gewoon een paar ideeën delen? Vind je het leuk om foto’s van het internet of uit tijdschriften te verzamelen, of werk je aan een persoonlijk project dat vastgelegd moet worden? Maak dan een blog. In een blog zijn de mogelijkheden onbegrensd. Je bepaalt helemaal zelf hoe hij eruit ziet. Met 123website kun je met drie simpele stappen beginnen. Binnen 5 minuten heb je de kleuren en het ontwerp gevonden, plaats je de eerste tekst of foto online, kies je een passende naam en ga je van start! Daarna gaat het om jou, je ideeën en internet.

VERZAMEL ALLES OVER JE HOBBY

Deel je hobby met anderen!

Een hobby is gewoon fantastisch. Om helemaal in op te gaan en met anderen te delen... Misschien hou je van fotografie, met vogels als specialisatie. Of heb je de allermooiste tuin in de stad en weet je alles van rozen? Ben je een dierenvriend, een kunstliefhebber of heb je een hele kast vol sporttrofeeën? Dan is het de hoogste tijd om het ook te laten zien! Met 123website maak je je eigen website met fotoalbums en alles over je hobby. Perfect online te vinden! Je hebt vast veel te vertellen. Binnen 5 minuten kun je al online zijn. Probeer het meteen!

TOON JE SPECIALE TALENT

Verbluf je publiek met een online presentatie

Om geld met je talent te verdienen, moet je keihard aan de slag met enorme inzet. Dat is tegenwoordig geen makkie zonder een digitale mogelijkheid om te laten zien wat je in huis hebt. Mensen moeten je online kunnen vinden. 123website is precies wat je nodig hebt. Na de gratis proefperiode! Plaats video’s, foto’s en een demonstratie van je talent op je website. Plaats testimonials, evenementen en een gastenboek. Je bepaalt alles zelf. Het is je eigen plaatsje op het podium. Licht uit, spot aan!

ZO SIMPEL MAAK JE JE EIGEN WEBSITE:

1

Kies één van onze geweldige designs.

Kies gewoon je favoriete lay-out en kleuren.
2

Schrijf jouw verhaal en kies een foto.

Schrijf zoveel je wilt. Er kan later altijd nog meer bij.
3

Bedenk een naam voor je website.

Je kunt zelfs een eigen domein krijgen.

123website IS KINDERLIJK EENVOUDIG!

Probeer het zelf –alles kan altijd nog aangepast worden.


Meer dan 20 mil. hebben 123website geprobeerd

Zoveel mensen kunnen zich niet vergissen: wij hebben echt de een-
voudigste oplossing voor websites.

We staan altijd klaar om te helpen

We hebben er een makkie van gemaakt. Toch kan er altijd iets
mis gaan. Daarom staan we klaar
met hulp en advies.

Wij zijn een bedrijf dat kansen biedt

We kunnen er niets aan doen dat
we succes hebben. We horen graag
wie talent heeft en met ons wil samenwerken.

Gemakkelijk, eenvoudig, snel en voordelig!

Dat is ons motto. En we willen
alles altijd nog beter en
eenvoudiger maken.