Maiky

Maiky

Maiky is een Lhasa-apso reutje geboren in augustus 2010. Hij is afkomstig uit de intensieve fokkerij waar hij dienst deed als dekreutje. Hij is inmiddels gecastreerd en zijn gebit is gereinigd. Maiky is erg lief maar nog wat onwetend binnen het huiselijke leven. In zijn pleeggezin is hij zindelijk maar een sanitair ongelukje is niet uitgesloten. Maiky is niet bang maar wel een beetje verlegen. Geduld en inlevingsvermogen zijn noodzakelijke eigenschappen waarover zijn adoptant moet beschikken. 

Bij weldoordachte, weloverwogen interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met zijn pleeg. Plegers maken de hondjes dag en nacht mee en kennen hun specifieke behoeftes op hun duimpje! Zij kunnen u veel beter vertellen of het dier in kwestie zijn/haar geluk zal vinden binnen hetgeen wat u het dier te bieden heeft.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Vandaag | 07:43

Oh Mary, je bent een bofhondje 🥰

...
09.05 | 10:30

Geen leuker spelletje te bedenken dan menswerpen....

...
05.05 | 13:26

Start je een kleine 'beagle-dame-actie? Ik zal zo even wat overmaken hoor.

...
28.04 | 12:34

Hier wordt ik zo boos en verdrietig van. Zullen we die baasjes laten slapen in een bench van 0,90x2,00 meter? Arme, arme Djazz..

...
Je vindt deze pagina leuk