BamBam

BamBam

BamBam is een olijke, vrolijke 'olifant in de porseleinkast'. Ongeveer 6 jaar jong, pas gecastreerd, dolenthousiast en daarbij niet gehinderd door enige opvoeding, noch huiselijke vaardigheden. Stoelen zijn om op te zitten, ook voor hem. Tafels kun je geweldig overheen lopen en alles wat te eten is, is ook voor zijn bekkie bestemd. Volgens hem dan natuurlijk. Wandelen aan de riem is een absoluut feestje, vooral als u daar als een soort van vlaggenstokje achteraan hangt te wapperen want dan is deze schitterende bruine labrador zo sterk als een beer. Vanwege plaatsgebrek in onze opvang verblijft deze schat in een liefdevol pleeggezin en daar doet hij het fantastisch! Daar wordt met hem geoefend op zindelijkheid en wandelmanieren.

Verder had BamBam bij aankomst gruwelijke oorproblemen, zo erg zoals wij het nog maar zelden hebben gezien en geloof mij, we zijn heel wat gewend! Dierenarts Sofie heeft op 9 februari het oor helemaal schoongemaakt, BamBam kreeg een oorinfuus en werd behandeld met medicatie die 30 dagen werkzaam is. Daarna volgde een controle en een vervolgbehandeling. Over nog eens dertig dagen kan de volgende en naar wij hopen, laatste behandeling aan zijn oorproblemen plaatsvinden. Hij lijkt er zelf op dit moment weinig hinder van te ondervinden...

Serieuze aspirant adoptanten mogen contact opnemen voor een kennismaking maar de daadwerkelijk adoptieprocedure zal op dit moment nog geen doorgang kunnen vinden vanwege zijn oorproblemen. Indien gewenst brengen wij u in contact met zijn pleeggezin.

Bij weldoordachte, weloverwogen interesse kunt u een mail sturen naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match nemen wij dan contact met u op. 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 07:43

Oh Mary, je bent een bofhondje 🥰

...
09.05 | 10:30

Geen leuker spelletje te bedenken dan menswerpen....

...
05.05 | 13:26

Start je een kleine 'beagle-dame-actie? Ik zal zo even wat overmaken hoor.

...
28.04 | 12:34

Hier wordt ik zo boos en verdrietig van. Zullen we die baasjes laten slapen in een bench van 0,90x2,00 meter? Arme, arme Djazz..

...
Je vindt deze pagina leuk